phishing

Polis Haftası faaliyetleri sürüyor

Polis Haftası faaliyetleri sürüyor

Polis Haftası faaliyetleri sürüyor
15 Nisan 2023 - 16:20


Ülkemizde 10-16 Nisan arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle Afyonkarahisar’da da emniyet mensuplarının bu özel haftalarının kutlamaları gerçekleştiriliyor. Ziyaretler ve iftar programlarıyla başlayan etkinlikler, okullardaki minik öğrencilerle polislerin temasları ile devam ediyor.
 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin Kariyer Günleri programına davet edilen Çocuk Şube Müdürü Serap Yılmaz, teşkilatın misyonu ve vizyonu, polislik mesleği hakkında öğrencileri bilgilendirirken hayata dair bilgi ve tecrübelerini de aktardı. Emniyet mensupları, Sedat Gökdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek özel çocuklarla birlikte eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirirken, Selçuklu İlkokulu, Asım Kocabıyık ile Akd Kids Anaokulları öğretmen ve öğrencileri İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’i ziyaret ederek teşkilatın 178’inci yılını kutladı. Miniklerle yakından ilgilenen Temiz çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Daha sonra ise polisler, Gedik Ahmet Paşa İlkokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Önceki akşam ise İl Emniyet Müdürü Temiz, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünce düzenlenen iftar programında personelle bir araya gelerek, Ramazan Aylarını ve önümüzdeki Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramlarını kutladı. Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum