phishing

Payas’tan iki transfer daha

Payas’tan iki transfer daha

Payas’tan iki transfer daha
01 Ağustos 2017 - 17:53

Payas’tan iki transfer daha

 

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, bir taraftan Afyonkarahisar’da kamp çalışmalarını sürdürürken, diğer bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor

 

KURTULUŞ- Payas Spor, kampa davet ettiği 2 futbolcuyu renklerine bağlarken, Adana Demir Spor’un genç kalecisi Ahmet Can Bağırkan’ı da kampa davet etti.

KİMLER GELDİ?

Payas Spor Kulüp Başkanı Osman Tufan yapılan transfer çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Daha önce prensipte anlaştığımız ve geçen sezon Büyükçekmece Tepecik Spor’da forma giyen 28 yaşındaki Forvet Gökhan Aydaş ile Van Büyükşehir Belediye Spor’dan 25 yaşındaki sol açık Gökhan Öztürk ile birer yıllık sözleşme imzaladık. Bu iki futbolcumuz takımımız ile birlikte antrenmanlara başladı. Adana Demir Spor’un genç kalecilerinden 22 yaşındaki Ahmet Can Bağırkan da görüşmek üzere kampımıza davet ettik” dedi.

LAİK OLDUĞU YERE ÇIKARACAĞIZ

Payas Spor’un yeni transferlerinden Gökhan Aydaş, “ Payas Spor’a transfer olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Arkadaşlarımız ile birlikte Payas Sporumuzu laik olduğu yere taşıyacağız. Benim Payas Spor’a transfer olmamda emeği geçen menajerim Murat Kurt’a teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum