phishing

Hazırlık maçı yarıda kaldı

Hazırlık maçı yarıda kaldı

Hazırlık maçı yarıda kaldı
01 Ağustos 2017 - 17:53

Hazırlık maçı yarıda kaldı

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, ikinci hazırlık maçını Fatih Karagümrük ile oynadı. Maç takımımızın 1-0’lık üstünlüğü devam ederken 81’inci dakikada hakem tarafından tatil edildi

 

SERCAN SAYIN- Yeni sezonda TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ekibimiz Afjet Afyonspor, ikinci hazırlık maçını Fatih Karagümrük ile oynadı. Yeni Spor Kompleksinde yer alan atletizm sahasında oynana mücadelenin henüz başında 1-0 öne geçen ekibimiz, karşılaşmanın 81’nci dakikasında çıkan olaylar sebebi ile sahadan mücadeleyi tamamlayamadan ayrılmak zorunda kaldı.

YENİ YÖNETİM YALNIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanlığını devir alan Ali Rıza Gürakar ve yeni yönetim kurulundan bazı kişilerin izlediği karşılaşmaya ekibimiz Bekir, İsmet, Nazmi, Serdar, Ömer Çelik, Yasin, Aykut, Murathan, Ö. Faruk Ermeç, Ali ve Bayram 11’i ile çıktı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında kadroda yer alan futbolcular da görev aldı.

MÜCADELEDEN AYRINTILAR

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık müsabakasında karşılaştığı Belçika ekibini 2-0 ile geçen ekibimiz, ikinci hazırlık maçına da atak ve etkili başladı ve 10’uncu dakikada Ömer Çelik’in golü ile 1-0 öne geçti. Ömer’in golünün ardından müsabaka esnasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da devam eden gerginlik sonrasında takımımızın 1-0’lık üstünlüğü devam ederken 81’inci dakikada hakem tarafından tatil edildi. Alınan kararlar neticesinde TFF 2.Ligin iki ekibi arasında oynanan karşılaşma tamamlanamamış oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum