phishing

Paslı’dan Kocaerkek’e ziyaret

Paslı’dan Kocaerkek’e ziyaret

Paslı’dan Kocaerkek’e ziyaret
08 Kasım 2017 - 19:26

Paslı’dan Kocaerkek’e ziyaret

 

ÖMER BAĞLAN-Yeni kitabını Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarında tanıtan Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Afyonkarahisar İl Müdürü Cemil Paslı, Lider Medya Grup Başkanı Halil İbrahim Kocaerkek’i ziyaret etti.

Yazdığı kitaplar ve makaleler ile Tokat Belediyesinin düzenlediği Kitap Fuarında katılımcılar tarafından ilgi odağı olan BYEGM İl Müdürü Cemil Paslı, Lider Medya Grup Başkanı Halil İbrahim Kocaerkek’i ziyaretinde kitap fuarındaki izlenimlerini anlattı. Tokat Belediyesinin öğrencileri ve öğretmenleri daha çok kitap okumaya teşvik etmek için fuara katılanlara 20 TL’lik hediye çeki takdim ettiğini belirten Paslı, ayrıca hediye çeklerini alan kişilerin kendisi için kullanması konusunda belediye yetkililerinin titiz bir çalışma yürüttüğünü anlattı. Paslı, belediyenin kitap fuarına gelmek isteyenleri de taşımalı olarak getirdiğini ifade etti.

AFYONKARAHİSAR’DA DA OLMASINI DİLİYORUM

Kitap fuarına katılan yazarların katılımcılarla söyleşi programlarında buluştuğunu dile getiren İl Müdürü Paslı, kitap alamayanlar içinde fuarın anısına yazarların imzaladığı küçük defterlerin verildiğini vurguladı. Tokat Belediyesinin düzenlediği kitap fuarının hem yazarlar hem de okuyucuları buluşturan önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten İl Müdürü Cemil Paslı, Afyonkarahisar’da da bu tür etkinliklerin olmasını diledi. Lider Medya Grup Başkanı Kocaerkek’te Paslı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplum yararına yapılabilecek her türlü çalışmaya destek olmaya hazır olduklarını söyledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum