phishing

Özsoy'dan Çalışanlarına Etkinlik

Özsoy'dan Çalışanlarına Etkinlik

Özsoy'dan Çalışanlarına Etkinlik
05 Şubat 2020 - 19:11

 
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özsoy tarafından çalışan personelinin  motivasyonunu artırmak amacı ile güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.
Afyonkarahisar Devlet hastanesi konferans salonunda sağlık meslek lisesinden mezun olan  öğrencilerin kurdukları müzik grubu ile birbirinden güzel şarkıları dinleyen zaman zaman o gruba eşlik eden sağlık çalışanları gönüllerince doyasıya iki saat geçirdiler. Bu güzel motivasyon etkinliğine  Başhekim yardımcısı Ahmet Koyuncu, Başhekim Yardımcısı Oğuz  Serdar Bayrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özsoy, Sağlık Bakım hizmetleri Yardımcısı İsa Çelik, Sağlık Bakım hizmetleri Tuğba Coşkun ve Emre Karabuğa katılarak çalışanlarını yalnız bırakmadılar.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hatice Özsoy gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. Gerçekten sağlık çalışanları gece gündüz çok zor görevler yapıyorlar. Bu çalışan personellerimizin mutlaka stres atmaları gerekmektedir. Bizde ekip arkadaşlarım birlikte yılın belirli zamanlarında onlarla birlikte olup eğlenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Stresi sadece müzik atarak değil şartlarımız elverdiği sürece doğa ve kültür gezileri ile de bunu tamamlamak istiyoruz çünkü hastalarımıza,hasta yakınlarımıza çalışan sağlık personelleri olarak en iyi hizmeti verelim. Özsoy şunu özellikle belirtmek isterim ki biz burada personellerimiz ile stres atarken hastalarımıza burada olmayan arkadaşlarımız görevlerini en iyi şekilde yapmaktalar, ayrıca bu etkinliğimizin oluşmasında emeği geçen başta başhekimimiz  Mehmet Duran bey’e teşekkür ederim dedi.
Etkinliğin sonunda mutlu bir şekilde servislerine dönen doktorlar,hemşireler ve sağlık çalışanları görevlerine devam ettiler.
 
Haber : Mustafa Türk
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum