phishing

Başkan Uysal Lagos’a tepki gösterdi

Başkan Uysal Lagos’a tepki gösterdi

Başkan Uysal Lagos’a tepki gösterdi
05 Şubat 2020 - 19:11

 
 
Ülkem Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkan Yardımcılarından Zeki Ildız, Erol Dinç, Arif Yavuz, Misafir konuk Ömer Özkan katıldı.Basın toplantısında konuşan İl Başkanı Kadir Uysal;
 
 
“ Öncelikle milletimizin başı sağolsun, Suriye’nin İdlib kentinde yoğun topçu atışı sonrasında şehit olan Afyonkarahisar’lı Sandıklılı şehidimiz Ali oğlu Gökhan Orhan’a ve diğer şehitlerimize başsağlığı diliyor acılı ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.
 
 
 Yaralı askerlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum.2019-2020 yılı eğitim ve öğretim yılımızın ikinci dönemi başladı. Ülkemizin ilerlemesi ve gelişmesi açısından eğitim ve öğretim çok önemli o nedenle de tüm öğrencilerimize kardeşlerinizde ikinci dönemde başarı dolu bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.
 
 
Bu zamana kadar sözleşmeli, atanamayan ve ücretli öğretmenlik yapan öğretmenlerimiz 3600 ek gösterge gibi, aşılamayan bir sorun ile karşı karşıya kalmışlardır. Umarım bu sorun kısa zamanda çözüme kavuşur. Avrupa birliği ülkelerine gerekli tepki daha çok gösterilmeli. Avrupa Parlementosundaki Yunan adalarındaki göçmenlerin durumuna ilişkin oturumda  Türk Bayrağımızı yırtan, Yunan Milletvekili Loannis Lagos’a tepkimi dile getiriyor.



Kendisini kınıyorum, yaptığı son derece aşağılık bir hareket ve hoş olmayan bir tavırdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bundan yıllar önce önüne serilen Yunan bayrağını “bayrak bir milletin bağımsızlık sembolüdür böyle bir şeyi asla kabul edemem kaldırın” Dediği halde bu Yunan Milletvekili’nin bu terbiyesizliği kabullenemez bir durumdur.  Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremlerde hayatını kaybeden depremzede kardeşlerimize de Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerim.  Türk Toplumu olarak bizler depreme ne kadar hazırlıklıyız? Bizler her zaman bu tür doğal afetlerde her zaman tek vücut ve tek yürek olmuşuzdur ve her zaman oluruz.
 
 
Suriye sınırında, yeni bir göç dalgası oluşmakta, ekonomideki kötü gidişat da bir an önce umarım düzelir diye ümit ediyorum. Halkımız Doğalgaz faturalarıyla boğuşmakta, faturalar yüksek vatandaşlar ödemekte zorlanıyor, bu faiş fiyat politikasından bir an önce vazgeçilmeli. Geçtiğimiz hafta Donalt Trump yüzyılın anlaşması diye, elli sayfalık bir plan açıklaması yayınlayıp, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak göstermekte.
 
 
Bu resmen bir dayatma politikasıdır. Kudüs Filistin’in başkentidir bölünmez bu yüzden her zaman Filistin halkının ve Kudüs halkının yanındayız. Afyonkarahisar belediyesi teleferik projesini hayata geçirmek için gereken adımları atarak, yıllık 140 bin yolcu garantili olarak, ihaleye açıyor. Bu durum son derece sevindiricidir.
 
 
Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar Şehit aileleri Derneğinin de takvimden dolayı verdiği tepkiyi yanlış buluyorum. Hoş olmayan görüntüler sergilemiştir. Son olarak, Afyonkarahisardaki deprem toplanma bölgeleri neresi, halkımız bu konuda ayrıntılı aydınlatılmalı. Basın toplantımız burada sona ermiştir hepinize saygılar sunarım “Dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum