phishing

Özkaya: Vatandaşa yanlış bilgi veriyorlar

Özkaya: Vatandaşa yanlış bilgi veriyorlar

 Özkaya: Vatandaşa yanlış bilgi veriyorlar
04 Nisan 2017 - 19:27

 

Özkaya: Vatandaşa

yanlış bilgi veriyorlar

 

İscehisar’da ziyaret ettiği kurumlarda, anayasa değişikliğinin anlatan AK Parti Milletvekili Özkaya: Milletvekilleri de 2 yıl vekillik yaptıktan sonra emekli oluyorlar diye vatandaşlara yanlış bilgi veriyorlar

 

 

Seçim çalışmalarını İscehisar’da sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, bazı kişi ve kurumları ziyaret etti. Özkaya, kendisine yöneltilen “On sekiz yaş vekillik ve erken emekli olan vekiller ile ilgili bir soruya” “Bu tamamen kandırmaca, Hiç kimse erken emekli olmuyor, Milletvekilleri de 2 yıl vekillik yaptıktan sonra emekli oluyorlar diye vatandaşlara yanlış bilgi veriyorlar” dedi.

Bazı mermer fabrikalarının yöneticilerini ziyaret eden ve çalışanlara anayasa değişiklik maddelerini anlatan Özkaya, 16 Nisan referandumunun önemine vurgu yaparak, anayasa değişiklik maddelerinin neden değişmesi gerektiğinin önemine değindi ve vatandaşların kafalarına takılan soruları kendisine sormalarını istedi.

 

MİLLETVEKİLLERİ DE EMEKLİLİK ŞARTINI YERİNE GETİRMEK ZORUNDA

Demmer firmasının sahiplerinden Adnan Demirel’i de ziyaret eden Özkaya, burada çalışan işçilere anayasa değişiklik maddelerini anlattı. Özkaya, kafalarına takılan soruları kendisine sormalarını istedi. Özkaya, on sekiz yaşında milletvekilliği seçilenler ve emeklilikleriyle ilgili bir soruya şu karşılığı verdi: “Arkadaşlar bu tamamen kandırmaca, Hiç kimse erken emekli olmuyor, Milletvekilleri de 2 yıl vekillik yaptıktan sonra emekli oluyorlar diye vatandaşlara yanlış bilgi veriyorlar. Biz de sizler gibiyiz. Prim, hizmet süresi ve yaş dolmadan hiçbir vekil emekli olamıyor. Bu şartları yerine getirirseniz ancak bulunduğunuz makam itibari ile emekli olma durumunuz söz konusudur.”

Özkaya’nın İscehisar’daki seçim çalışmalarına AK Parti İlçe başkanı Murat Dikmen, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çelen ve teşkilat mensupları eşlik etti.●KURTULUŞ

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum