phishing

Sevim : Nerede garip, yetim ve fakir var belediye olarak yanlarında olacağız

Sevim : Nerede garip, yetim ve fakir var belediye olarak yanlarında olacağız

Sevim : Nerede garip, yetim ve fakir var belediye olarak yanlarında olacağız
26 Şubat 2019 - 22:39


 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, milletvekilleri ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosunu açtı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışın ardından heyet esnaf ziyareti ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, beraberinde milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Bolvadin ilçesinde belediye başkan adayı Halil İbrahim Sevim’in seçim bürosu açılışına katıldı. Açılışa halk yoğun ilgi gösterdi.
“Nerede garip, yetim ve fakir var belediye olarak yanlarında olacağız”
 
Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Sevim ise şöyle konuştu; “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemizde sıkılmadık el, almadık gönül bırakmıyoruz. Yeri geldi pazarda tezgaha geçtik, yeri geldi esnafımızın dükkanında vatandaşlarımızla hasbihal ettik, yeri geldi minibüste şoförlük yaptık. Vatandaşlarımız artık AK Parti ile memleketimize huzur gelsin istiyor. Bizler elbirliğiyle huzuru tesis edeceğiz, refahı tesis edeceğiz. Allah'ın izniyle bizim kavgayla kin ile öfke ile işimiz yok. Bırakın kavga ile kin ile beslenenler beslensin biz iktidar partisiyiz. Biz AK Parti'nin neferleriyiz, bizim başka bir şeye ihtiyacımız yok. Değerli kardeşlerim Allah nasip ederse 31 Mart Pazar günü hep birlikte sandığa gideceğiz ve AK Parti mührünü vuracağız ancak asıl işimiz 1 Nisan'da başlıyor. 1 Nisan’dan sonra gecemizi gündüzümüze katacağız. Nerede garip gureba var, nerede yetim yetime var, nerede fakir fukara var AK Parti teşkilatları olarak AK Partili Bolvadin belediyesi olarak onların yanında olacağız. Bugün Cumhurbaşkanımızın istemiş olduğu gönül belediyeciliği işte tam da budur.”
 
Cumhurbaşkanının kendisine verdiği talimatı anlattı
 
“Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta belediye başkan adayları olarak bizleri topladı” diyen Sevim konuşmasında, “Altını çizerek söylüyorum Sayın Cumhurbaşkanımız dedi ki; Seçim beyannamelerinizi oluşturun, projelerinizi yazın fakat bu projelerin içine ‘asfalt, altyapı, mahalleye fırın, düğün salonu yazmayın’ dedi. Niye bunlar? Bunlar zaten belediyenin asli vazifesidir. Biz Bolvadin genelinde bulunan 49 mahallede bu alanlarda %100 başarıya ulaşamazsak AK Partili Belediye olmanın bir anlamı yok. AK Partili Belediye Başkanı olmanın da bir anlamı yok. Bizim yapacağımız iş gönül belediyeciliğidir. Koltuklarımızda rahat durmayacağız. Karabağlar Mahallesi'nde paltosuz çocuk var mı, onun kaygısını taşıyacağız. Çiftlik evlerinden yürüyerek servis imkanı olmayan, okula çok zor şartlarda devam eden
 
bir insan var mı onun kaygısını taşıyacağız. Bununla birlikte Şıhlar Mahallesi'nde yakacak odun kömürü olmayan vatandaşımız var mı bunu kaygısını taşıyacağız. Vatandaşlarımız gerçekten mütevazi. Bizim asli görevlerimizin yanı sıra gerçekten çok çalışmamız lazım. Çok özür dileyerek, utanarak söylüyorum, haya ederek söylüyorum. Çarşı meydanında bayan kardeşlerimizin lavabo ihtiyacını karşılayacak, abdest alabilecekleri bir yer yok. Siz neden bahsediyorsunuz. Bizim çok işimiz var kardeşlerim. Bizim çok işimiz var. Biz kendi eşimizi kendi anamızı düşünmeyeceğiz. Biz önce vatandaşın işi, vatandaşın derdi diyeceğiz. Biz kapalı pazar yerini yapacağız. Kemerkaya'dan buraya yoğurt satmaya gelen teyzemizi düşüneceğiz. Bu teyzemiz abdestinin nereden alıyor, namazını nerede kılıyor bunun kaygısıyla yaşayacağız” ifadelerine yer verdi.
 
“Bolvadin’de işsizlik sorununu ben çözeceğim”
 
Sevim konuşmasını, “Değerli kardeşlerim milletimiz ile daima iç içe olup vatandaşın derdine derman olursak AK Parti belediyesi olmanın karşılığını hakkını vermiş oluruz. Bugün Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Sayın Bakanımızın, Milletvekillerimizin, İl Başkanımızın, dava adamı Burhanettin Çoban ağabeyimizin bizden istediği budur. Biz bunu istiyoruz. Allah'ın izniyle bunu yapacağız değerli kardeşlerim. Bir defa Bolvadin'deki problemleri Bolvadin'deki sorunları halının altına süpürmeyeceğiz. 45 gündür sahadayız. Diğer adayları az çok dinliyorsunuz Bolvadin'de işsizlik sorunu var ve ‘ben bu işsizlik sorununu çözeceğim’ diyen başka bir adayı varsa gelsin bu meydana, ‘ben buradayım’ diye söylesin. Biz bu sorunu çözeceğiz. Bu memleketteki göç sorununu elbirliğiyle ortadan kaldıracağız. Bolvadin'de yaşıyoruz, biz bu memleketin evladıyız. Yeni doğmuş bir bebekten, 90 yaşına gelmiş bir hacı amcamızın, hacı teyzemizin hayatındaki tüm eksikleri biliyoruz. Onların tamamını, toplumun her kesiminin ilgilendiren projelerimiz ile yaşam konforunu artırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bakın 33 gün boyunca AK Partimizin başarısı için çalışacağız. Ancak 1 Nisan'dan sonra milletimiz için çalışacağız. Halkımız için çalışacağız, Bolvadin’imiz için çalışacağız değerli kardeşlerim” ifadeleri ile noktaladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum