phishing

Özkal’ın koltuğu Minik Arda’nın

Özkal’ın koltuğu Minik Arda’nın

Özkal’ın koltuğu Minik Arda’nın
24 Nisan 2017 - 19:13 - Güncelleme: 25 Nisan 2017 - 08:12

Özkal’ın koltuğu Minik Arda’nın

 

 

KURTULUŞ-15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası gerçekleştirilen Demokrasi Nöbetlerinde büyüyünce Cumhurbaşkanı olmak istediğini anlatan Afyonkarahisarlı minik Arda Kuran, AK Parti Milletvekili Hatice Özkal’ın misafiri olarak TBMM’yi ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde resmi kutlamaların ardından öğleden sonra gerçekleştirilen 23 Nisan Özel oturumu öncesi TBMM’ye gelen Arda Kuran, ailesiyle birlikte Meclisi gezdi. FETÖ mensubu teröristlerin uçaklarla bombaladığı Meclisteki yerleri görme fırsatı bulan minik Arda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 23 Nisan Özel Oturumunu izleyici balkonundan takip etme fırsatı buldu.

ÖZKAL, ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

23 Nisan Özel oturumu sonrası Arda Kuran ve ailesini makamında ağırlayan AK Parti Milletvekili Özkal’ın koltuğuna oturan minik Arda Kuran, büyüyünce Cumhurbaşkanı olmak isteğini yineledi.

Bugünün çocuklarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle güçlü bir Türkiye hediye etmenin onurunu yaşadıklarını anlatan Milletvekili Hatice Özkal, minik Kuran ile birlikte tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum