phishing

Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Afyonkarahisar’a geliyor

Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Afyonkarahisar’a geliyor

Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Afyonkarahisar’a geliyor
22 Aralık 2016 - 08:51 - Güncelleme: 22 Aralık 2016 - 08:53

 

 

Oyuncu Anne Şermin Çarkacı Afyonkarahisar’a geliyor

 

Çocuk gelişimi ve eğitimiyle ilgili kitaplarıyla tanınan Şermin Çarkacı, Afyonkarahisar’da çocuklarla ‘Mutlu Oyunlar, Mutlu Çocuklar’ etkinliğinde bir araya gelecek.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ailelere yönelik eğitim seminerleri kapsamında Nil Birleşik Sanatlar Akademisi işbirliği ile düzenlediği ‘Mutlu Oyunlar, Mutlu Çocuklar’ semineri

28 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’de Rehberlik Araştırma Merkezi’nde (Eski Halk Eğitim Merkezi) düzenlenecek.

 

ÇOCUKLARA TELEVİZYON YERİNE KİTAP ÖNERİYOR

Bir çok ilde çocuklarla buluşan Yazar Şermin Çarkacı, çocukların zihinsel gelişim sürecinde ilgi alanlarına göre aktivitelere yönlendirilmesi gerektiğini belirtiyor. “Zihinsel gelişim sürecinde çocukların çok fazla kurs ve aktiviteye gitmesi çocuk için verimli olamayabilir. İlgi alanı tespit edilip ona göre birkaç tane kursa gönderilmesi daha faydalı olacaktır” diyen Çarkacı, çocuklara televizyon izlemek yerine kitap okumalarını öneriyor.

Çarkacı, ev yaşamında çocuklara ait alanlar oluşturulması gerektiğine dikkat çekerek, çocukların oyuncaklarının kategorize edilerek yerleştirilmesi gerektiğini vurguluyor.

Seminer, söyleşi ve imza gününde çocuklarla ilgili deneyimlerini anlatacak yazar Şermin Çarkacı’nın programına, Afyonkarahisarlı anneler ve anne adaylarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.●Nergiz Mert

YORUMLAR

  • 0 Yorum