phishing

Önümüzdeki maçlara bakacağız

Önümüzdeki maçlara bakacağız

Önümüzdeki maçlara bakacağız
09 Kasım 2017 - 16:48

Önümüzdeki maçlara bakacağız
Spor Toto BAL Ligi  8.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Sandıklıspor’da Teknik Direktör Ufuk Sarı Torbalıspor maçı mağlubiyetini unutarak önlerinde kalan maçlara odaklanacaklarını söyledi
SERCAN SAYIN- Spor Toto BAL Liginde Şuhut Hisar Belediyespor ile 8. Grupta mücadele eden Sandıklıspor’da gözler bu hafta sonu iç sahada oynanacak Yatağanspor maçına çevrildi. Teknik Direktör Ufuk Sarı, Torbalı karşısında alınan mağlubiyeti unuttuklarını ve Yatağan maçını kazanarak yeniden çıkışa geçeceklerini ifade etti.
YATAĞAN MAÇINA KONSANTRE OLUYORUZ
Lig’de şampiyon olacak takımlarla mücadele ettiklerini belirten Sandıklıspor’da Teknik Direktör Sarı, ” Yeni sezona beraberlik ile başladık, galibiyetler aldık fakat son iki haftadır istemediğimiz sonuçlar alıyoruz. Son olarak evimizde oynadığımız Torbalıspor maçı sonrasında iddiamızı kaybetmiş gibi görünsek te henüz hiçbirşey bitmiş değil. Önümüzde bir kez daha evimizde oynayacağımız Yatağanspor maçı var. İnşallah bu müsabakadan galibiyet ile ayrılarak iddiamıza kaldığımız yerden devam edecek ve rakiplerimizin de puan kaybetmelerini bekleyeceğiz” ifadelerine yer verdi. 
MAÇ KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Hafta sonu ikinci sıraya yerleşen Yatağanspor karşısında sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını ifade eden Sarı, ”Bu önemli maçın hazırlıklarına  Salı gününden itibaren tesislerimizde başladık Hafta sonuna kadar hazırlılarımızı üç puan üzerine yapacağız. Maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum