phishing

Ne olacak Şuhut’un hali?

Ne olacak Şuhut’un hali?

Ne olacak Şuhut’un hali?
16 Ekim 2017 - 20:40

Ne olacak Şuhut’un hali?

 

5 Puanda kalan Yeşil beyazlı ekip, gerek gelecek hafta çıkacağı Sökespor maçı ve gerekse de ligin kalan bölümü için ümitsiz bir tablo sergiledi

 

SERCAN SAYIN- Hisarspor üç puan için çıktığı Bozdoğan Belediyespor karşılaşmasını, 1-0 tamamlayarak şampiyonluk potasından erken uzaklaştı.  Puanı 5’de kalan ve 7’inci  sırada olan yeşil beyazlı ekip, gerek gelecek hafta çıkacağı Sökespor maçı ve gerek se de ligin kalan bölümü için ümitsiz bir tablo sergiledi..

TUTUK BAŞLADILAR

Hisarspor maça oldukça durgun ve tutuk başladı. Maçın ilk çeyreğinde oyun orta sahaya kilitlendi. Hisarspor orta sahası ile forvet arasında pas trafiği oluşamayınca, konuk takım ilk çeyreğin sonunda Yeşilbeyazlı ekip ceza sahasında baskı kurdu.

SADECE BİR POZİSYON VAR

Bozdoğan maçın ikinci çeyreğinde de etkili olan taraftı. Konuk ekibin geliştirdiği hemen her atak gol pozisyonu oluştururken, kaleci İbrahim gole izin vermedi. İlk yarının uzatma bölümünde Ali yüzde yüzlük gol fırsatını kullanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

RAKİBİN ÜSTÜNLÜĞÜ

Maçın ilk yarısında konuk takımın fizik üstünlüğü göze çarptı. Uzun boylu ve fizikli oyunculardan kurulu Bozdoğan  takımı özellikle kanatlardan etkili oldu. Karşılaşmanın 63. Dakikasında karambolden yenilen gol ise Hisarspor’un umutlarını bitirdi. Yeşil Beyazlıların aldığı bu şok yenilgi sonrasında ise lider Torbalıspor ile aradaki puan farkı yediye çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum