phishing

MHP Milletvekili Taytak, Şuhut'ta Coşkulu Karşılama Aldı

MHP Milletvekili Taytak, Şuhut'ta Coşkulu Karşılama Aldı

MHP Milletvekili Taytak, Şuhut'ta Coşkulu Karşılama Aldı
30 Nisan 2023 - 18:52


 
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim kampanyalarına Şuhut ilçesinde devam etti. Taytak, Ortapınar Köyü'nde yüzlerce kişi tarafından meşalelerle ve Bozkurt Taytak sloganlarıyla karşılandı.
 
Taytak, İl Başkan Yardımcısı Osman Gürışık ve Recep Yaman, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, Şuhut İGM Üyesi Ali Altan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve partililerle birlikte Şuhut İlçesinde bir etkinlik gerçekleştirdi. Şuhut esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Taytak, ayrıca Şuhut Şehit ve Gaziler Hatıra Merkezini ve Büyük Taarruz Karargahı Atatürk Evi'ni ziyaret etti.
 
Taytak, Şuhut ilçesinde STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililerle yemekli bir toplantı düzenledi. Anketleri eleştiren Taytak, mitinglerde gerçeğin anketlerden değil, meydanlardan geldiğini söyledi. Taytak, seçim öncesinde Afyonkarahisar'ı ve Türkiye'nin her yerini ziyaret ettiklerini ve vatandaşların talep ve isteklerini rapor halinde genel başkanlarına bildirdiklerini de belirtti.
 
Ortapınar köyüne yapılan ziyarette yüzlerce kişi, Taytak'ı meşalelerle ve Bozkurt Taytak sloganlarıyla karşıladı. Taytak, desteklerinden dolayı Ortapınarlılara teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum