phishing

Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale Sergisi Açıldı

Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale Sergisi Açıldı

Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale Sergisi Açıldı
06 Mayıs 2023 - 09:23 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 21:38


 
Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak organize edilen, “Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale” sergisi, Gençlik Merkezinde açıldı.
08 Mayıs Pazartesi günü mesai bitimine kadar açık olacak olan “Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale” sergisi, hafta sonları dahil Sandıklılıların beğenisine sunulacak olup, Cumartesi ve Pazar günleri de vatandaşları ziyaretine açık olacak.Öğrencilerin ziyaret etmeye başladığı sergi, Çanakkale Savaşı’nın kronolojisini en güzel şekilde anlatarak, tarihimizin unutulmaz destanlarından bir tanesine ışık tutuyor.
 
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çanakkale Gezici Müze Sorumlusu Ali Kalegil; “Sandıklıdaki halkımızla “Bir Gün Değil Her Gün Çanakkale” sergisini buluşturmaktan son derece mutluyuz. Bu bağlamda bizlerin burada bulunmamızı sağlayarak ev sahipliği yapan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e, Sandıklı Kaymakamlığımıza, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Sandıklı İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüze, Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze teşekkür ederim.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum