phishing

Milletin kararına saygı duymalıyız

Milletin kararına saygı duymalıyız

Milletin kararına saygı duymalıyız
11 Ocak 2017 - 17:53

Milletin kararına

saygı duymalıyız

 

 

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Egemenlik kayıtsız, şartsız milletinse, millet doğrudan doğruya bundan sonraki süreçte bu egemenliği kullanmak için önüne gelen 'anayasa değişiklik paketi' ile ilgili kararını bu halkoylamasında verecektir

 

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da düzenlenen 2'nci Ormancılık ve Su Şurası Hazırlık Çalıştayına katıldı.

Vali Aziz Yıldırım ve Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı üst düzey yöneticilerin katıldığı 2'nci Ormancılık ve Su Şurası Hazırlık Çalıştayı’nın açılış konuşmasını yapan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, şunları söyledi: “Millet reyine sahip çıktı, geleceğine sahip çıktı ve sandıklarda hep doğru karar vererek Türkiye'nin önünün açılmasına neden oldu. Şimdi bir kere daha bu halkın oyuna başvuruyoruz.

 

MİLLETİN KARARINA SAYGI DUYMALIYIZ

Parlamento vazifesini yapmış 339 milletvekilinin oyu ile bu 'anayasa değişiklik' paketini milletin reyine sunmuştur. Şimdi sözde, kararda milletindir. Millet ne derse başımız, gözümüz üstünedir.

Bunu söylerken de her kesiminden aynı olgunluk ile milletin reyinin sonuçlarını kabul etmesinin şart olduğunu ifade etmek isterim. Nihayetinde egemenlik kayıtsız, şartsız milletinse, millet doğrudan doğruya bundan sonraki süreçte bu egemenliği kullanmak için önüne gelen 'anayasa değişiklik paketi' ile ilgili kararını bu halkoylamasında verecektir. Ümit ediyoruz ki adaleti ile çok yüksek oranda 'evet' diyerek bu sürecin aşılmasına milletimiz vesile olacak, karar vermiş olacak. Dolayısı ile buna saygılı olmak herkesin üzerine bir vazifedir.”● 

YORUMLAR

  • 0 Yorum