phishing

MİLLETİMİZ BU OYUNU YEMEZ

MİLLETİMİZ BU OYUNU YEMEZ

MİLLETİMİZ BU OYUNU YEMEZ
27 Ağustos 2017 - 22:53

MİLLETİMİZ BU

OYUNU YEMEZ

 

 

Bakan Eroğlu’ndan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na: Böyle atlet ile algı yönetmek mümkün değil. Yani millet bu oyunu yemez. Bir muhalefet liderine yakıştıramadım

 

 

 

Büyük Taarruz ve Zafer Haftası'nın 95. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı ile ilgili olarak, " Böyle atlet ile algı yönetmek mümkün değil. Yani millet bu oyunu yemez. Bir muhalefet liderine yakıştıramadım” dedi.

AK Parti İl Başkanlığında 'Zafer Bayramı' müjdelerini açıklayan Eroğlu, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı ile ilgili konuştu, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafla algı yönetimi yapmaya çalıştığını öne sürdü.

ATLETLİ FOTOĞRAF SENARYO

Adalet yürüyüşünde çekilen fotoğrafın “Senaryo” olduğunu ileri süren Bakan Eroğlu, şunları dile getirdi: “Kılıçdaroğlu'nun atletle fotoğraf çektirmesi, hazırlanmış bir senaryodur. Böyle atlet ile algı yönetmek mümkün değil. Yani millet onu yemez. Bir muhalefet liderine yakıştıramadım. Söylenecek fazla bir şey yok. Bu işler ciddiyetle yapılıyor. Böyle halkı atletle, algıyla yönetmek mümkün değil.”

Bakan Eroğlu, dün, İscehisar’da Giresunlular Kültür Evi’nin açılışını yaptı. Daha sonra da Şuhut’ta Zafer Haftası kapsamındaki etkinliklere katıldı.

 

Eroğlu’ndan 5 yatırım müjdesi 

18 milyon TL'ye mal edilecek ve  bin 380 dekar alanı sılayacak Dazkırı Çiftlik Barajı. 7.5 milyon TL'ye mal edilecek olan Sandıklı Ekinhisar Göleti Sulaması tesisi. 5.5 milyon TL'ye mal edilecek olan Çobanlar Taşkın Koruma tesisi. 5.5 milyon TL’ye mal olacak 12 derslikli Dinar Haydarlı Çok Programlı Anadolu Lisesi. Yaklaşık 7 milyon TL'ye mal edilecek 26 Ağustos Tabiat Parkı Yöresel Ürün Satış Birimleri

 

 

AK Parti'nin Afyonkarahisar ile birlikte Türkiye’de hizmetlerde destan yazdığını vurgulayan Bakan Eroğlu, kendisinin bakan olduğu 2007 yılından bu tarafa ile 175 yatırım müjdesi verildiğini, bunlardan 122'sinin tamamlandığını söyledi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum