phishing

AK Parti Afyon Milletvekili Adayı Kadın Av. Ferda Ertürk, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti,

AK Parti Afyon Milletvekili Adayı Kadın Av. Ferda Ertürk, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti,

AK Parti Afyon Milletvekili Adayı Kadın Av. Ferda Ertürk, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti,
30 Nisan 2023 - 18:49


seçimlerde olumlu sonuçlar alacaklarına inandıklarını söyledi. Ertürk, kadın teşkilatının diğer partilerde görülmediği kadar güçlü olduğunu ifade etti.
AK Parti Afyonkarahisar dördüncü sıra Milletvekili Adayı Av. Ferda Ertürk, seçim kampanyası kapsamında Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve Yönetim Kurulu üyesi Faruk Kılıç ile görüşen Ertürk, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde olumlu sonuçlar alacaklarına inandığını ifade etti. Ertürk'ün ziyaretine, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Hilal Büyükben, AK Parti İl Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ayşe Özaydın ve AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen de eşlik etti.
 
Ertürk, ziyarette yaptığı konuşmada, 6'lı masanın HDP ile ittifak halinde olmasına vatandaşların tepki verdiğini ve seçim çalışmaları sırasında bunu fark ettiğini belirtti. Millet İttifakı'nın terörle olan bağlantısına tepki olduğunu söyleyen Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık açıklamalar yaptığını ve ülkeye yararlı projeler sunduğunu ifade etti.
 
AK Parti'nin kadınlarla olan bağının çok güçlü olduğunu ifade eden Ertürk, kadınların siyasetin öznesi olduğunu vurguladı. AK Parti'nin kadınlar üzerinden gelişen bir siyasi hareket olduğunu belirten Ertürk, kadın kollarının sadece seçim çalışmaları değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri de üstlendiğini söyledi.
 
Ertürk, AK Parti'nin güçlü teşkilat yapısından da bahsetti. Partinin sadece il yönetimi veya ilçe yönetimlerinden ibaret olmadığını, mahalle teşkilatlarının ve sandık yönetim kurulu üyelerinin olduğunu belirtti. AK Parti'nin 10 milyondan fazla kadın üyesi olduğunu ve dünya üzerinde böyle büyük bir sivil kuruluşun bulunmadığını ifade etti.
 
Millet İttifakı'nın, milli her konuda muhalefet ettiğini belirten Ertürk, askerimizin Libya'da olmasına, Mavi Vatan'ımızı savunmamıza bile karşı çıktığını ifade etti. Ayrıca terörle mücadele eden Türkiye'nin aile yapısının da hedef alındığını söyleyen Ertürk, Türk aile yapısının Avrupa'nın parçalayamadığı bir yapı olduğunu belirtti.
 
AK Parti Afyonkarahisar dördüncü sıra Milletvekili Adayı Av. Ferda Ertürk'ün gazetecilerle yaptığı toplantı, parti üyelerinin ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum