phishing

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
23 Mayıs 2016 - 11:15

 

 

 

Meteoroloji k değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Yurdumuzun batı kesimlerinde görülen yağışların gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak Marmara'nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya), İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya), Batı Karadeniz'in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu) ile İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde (Ankara, Eskişehir ve Çankırı) kuvvetli yağışlara (25-50 kg/m2) sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, yıldırım, lokal dolu vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Afyonkarahisar ve çevresindeki yağışlı hava, hafta sonuna kadar etkili olacak. Sıcaklık bugün gündüz saatlerinde 16 derece dolayında seyredecek. Hafta sonuna kadar sağanak ve gök gürültülü yağışlar etkisini sürdürecek ve gece sıcaklığı zaman zaman 5 dereceye kadar inecek.●Kurtuluş/iha

YORUMLAR

  • 0 Yorum