phishing

Maçka’daki terör saldırısına tepki

Maçka’daki terör saldırısına tepki

Maçka’daki terör saldırısına tepki
14 Ağustos 2017 - 22:08 - Güncelleme: 14 Ağustos 2017 - 22:10

Maçka’daki terör

saldırısına tepki

 

Şehit yakınları ve gaziler Derneği başkanı Kumartaşlı: Hainler, Karadeniz bölgesine yıllardır sızmaya çalışıyorlar ama başarılı olamıyorlar. Memleketini, yurdunu, bayrağını seven daha 16 yaşındaki bir kardeşimizi, Eren'imizi şehit ettiler. Bu memleket Türk'üyle, Kürt'üyle, Çerkez'iyle, Alevi'siyle bir bütündür. Bu ülkeyi bölemeyecekler, hiçbir şekilde emellerine ulaşamayacaklar

 

 

Sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle vatandaşlar, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalındaki terör saldırısına tepki gösterdi. Maçka'daki hain terör saldırısında Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün şehit edilmesinin herkesi üzdüğünü ifade eden Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkenin üzerinde son günlerde çok fazla oyunlar oynandığını belirtti.

EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

Terörün dini, dili, imanı olmadığını dile getiren Kumartaşlı, şöyle konuştu: "Hainler, Karadeniz bölgesine yıllardır sızmaya çalışıyorlar ama başarılı olamıyorlar. Memleketini, yurdunu, bayrağını seven daha 16 yaşındaki bir kardeşimizi, Eren'imizi şehit ettiler. Bu memleket Türk'üyle, Kürt'üyle, Çerkez'iyle, Alevi'siyle bir bütündür. Bu ülkeyi bölemeyecekler, hiçbir şekilde emellerine ulaşamayacaklar.”

BU OLAYLARIN SON BULMASINI İSTİYORUZ

Vatandaşlardan İlyas Özpınar da bu saldırıyı gerçekleştirenlerin vicdanını yitirmiş cahiller olduğunu aktardı.

Küçük çocuklara kıyan, vicdanı olmayan hainlere karşı devletin etkin mücadelesinin sonuna kadar sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Özpınar, "Bu hainler, malımıza, canımıza, ülkemize göz dikiyor, çocuklarımızı, kadınlarımızı bile öldürüyorlar. Bir an önce bu olayların son bulmasını istiyoruz” dedi.

Enver Öney, Eren'in şehit edilmesi haberini gördüğünde büyük bir üzüntü duyduğunu söyledi. Terörü lanetleyen Öney, bu olayların tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu.(AA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum