phishing

Kurtuluşumuzu coşkuyla kutladık

Kurtuluşumuzu coşkuyla kutladık

Kurtuluşumuzu coşkuyla kutladık
28 Ağustos 2017 - 10:55

Kurtuluşumuzu

coşkuyla kutladık

 

Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Anıtpark önünde düzenlenen törenlere protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı

 

27 Ağustos Afyonkarahisar’ın kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü Anıtpark önünde düzenlenen törenlerle kutlandı. Kutlama alanını dolduran binlerce kişi hazırlanan programları ve etkinlikleri coşkulu bir şekilde izledi. Afyonkarahisar protokolünün tam kadro katıldığı kutlamalar, Anıtpark önünde folklor gösterileri ile devam etti. Türk halk oyunları ekibinin yanı sıra, bir çok ülkeden gelen konukların da kendi ulusal halk oyunlarını sergilediği törende, duygu dolu anlar yaşandı. Zafer Müzesinin gezilmesi, top atışları ve Motorlu Yamaç paraşütü ile Türk Bayrağının açılması ile devam eden kutlamalara Afyonkarahisar halkı da yoğun ilgi gösterdi.

MİLLİ MÜCADELENİN BÜYÜK BİR ÖNEMİ VAR

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve bayrağın göklere çekilmesi coşkulu bir şekilde devam eden kutlamalarda Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Cumhuriyet'in kurulmasında, işgale karşı yapılan Milli Mücadele'nin büyük önemi olduğunun altını çizen Başkan Çoban, günümüzde Cumhuriyet'in demokrasi ile taçlandığını söyledi. Başkan Çoban’ın konuşmasının ardından Türk Hava Kuvvetleri Muharip uçaklarının geçişi, Uluslar arası Halk oyunları ekiplerinin gösterileri, şiirlerin okunması ve Genelkurmay Başkanlığı mehter takımının konseri ile kutlamalar sona erdi.

ERDOĞAN’DAN KUTLAMA

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Afyonkarahisar'ın kurtuluş yıl dönümünü kutladı., Erdoğan, kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla  Afyonkarahisar Vali Mustafa Tutulmaz ile Belediye Başkanı  Burhanettin Çoban'a kutlama telgrafı gönderdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum