phishing

Kumartaş, hatasını telafi edecek

Kumartaş, hatasını telafi edecek

Kumartaş, hatasını telafi edecek
10 Kasım 2017 - 19:42 - Güncelleme: 10 Kasım 2017 - 19:52

Kumartaş, hatasını telafi edecek

 

Geçtiğimiz hafta Emirdağspor karşısında sahadan 8-0 gibi farklı bir skor ile ayrılan Kumartaşspor, bu hafta oynayacağı Çağlayan Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

 

SERCAN SAYIN- Afyonkarahisar Süper Amatör Küme’de Çağlayan Belediyespor ile karşılaşacak olan Kumartaşspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Emirdağspor’a mağlup olan Aydın İdman Yurdu, bu maçı kazanarak mağlubiyeti telafi etmek istiyor. Bu hafta mavi-siyah’lı ekip, Çğlayan ile karşılaşırken, Hasan Çavlan’ın ekibi bu kritik müsabakadan mutlak galibiyet ile ayrılabilmek.

TEK ÇAREMİZ KAZANMAK

Zorlu Çağlayan maçına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Kumartaşspor yöneticisi Hasan Çavlan, “ Tabii ki geçtiğimiz hafta sahadan istemediğimiz bir skor ile ayrıldık. Bu maç, bizim için her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Geçmiş geçmişte kalır mantığını uygulayarak önümüzde kalan maçlara bakacağız ve sırası ile en iyi sonuçlar ile sahadan ayrılarak yolumuza bakacağız. Şu anda 7 puan ile 7. sıradayız. İnşallah bu hafta sonunda oynayacağımız Çağlayan Belediyespor maçından galibiyet ile ayrılarak haftayı kârlı kapatan takımlar arasında yer alacağız” ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum