phishing

BAL’da Afyon takımları çıkış yakalamak istiyor

BAL’da Afyon takımları çıkış yakalamak istiyor

BAL’da Afyon takımları çıkış yakalamak istiyor
10 Kasım 2017 - 19:43 - Güncelleme: 10 Kasım 2017 - 19:49

BAL’da Afyon takımları çıkış yakalamak istiyor

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta haftayı mağlubiyet ve beraberlik kapatan Afyonkarahisar takımları Şuhut Hisar Belediyespor ve Sandıklıspor 8. haftada oynayacakları müsabakaların hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyorlar

 

SERCAN SAYIN- BAL 8. Grup’ta yer alan Sandıklıspor ve Şuhut Hisar Belediyespor, hafta sonu oynayacakları müsabakaların hazırlıklarını kendi tesislerinde tüm hızı ile sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Torbalı karşısında alınan mağlubiyeti unutan Sandıklı evinde Yatağan ile, Şuhut Hisar Belediyespor ise deplasmanda Dikili Çandarlı Gücü Spor ile karşı karıya gelecek.

SANDIKLI, YATAĞAN’A HAZIRLANIYOR

BAL 8. Grup’ta 13 puanla 3. sırada yer alan ve 7. haftada sahasında Torbalıspor’a 2-1’lik skorla yenilen Sandıklıspor, 8. haftada bir kez daha evinde karşılaşacağı Yatağanspor maçına Sandıklı Şehir Stadında yaptığı antrenmanla hazırlandı. Antrenör Ufuk Sarı yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılarda eksik ya da cezalı oyuncu bulunmazken, oyuncuların Yatağan maçından mutlak galibiyet elde etmek istedikleri gelen bilgiler arasında yer aldı.

ŞUHUT, TAM GAZ

BAL 8. Grup’ta 7 puanla 9. sırada yer alan ve geçen haftayı deplasmanda Yatağanspor ile 0-0 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapatan Şuhut Hisar Belediyespor ise, ligin 8. haftasında deplasmanda Dikili Çandarlı Gücü Spor ile karşılaşacak. Şuhut İlçe Sahasında Teknik Direktör Ahmet Başkurt nezaretinde çalışan yeşil-beyazlılarda eksik oyuncu bulunmazken, son 2 haftada kaybedilen puanları telafi edilmeye çalışıldığı ve Dikili maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak istenildiği ifade edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum