phishing

Konak’tan Başkan Karagöz’e kutlama

Konak’tan Başkan Karagöz’e kutlama

Konak’tan Başkan Karagöz’e kutlama
11 Ocak 2017 - 17:49

Konak’tan Başkan Karagöz’e kutlama 

 

 

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak,

Mehmet Karagöz’ün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olmasından memnuniyet duyduklarını açıkladı. Konak’ın açıklaması şöyle: “Sayın Karagöz’ün MHP İl Başkanı olması bizleri mutlu etti. Hem Elektrikçiler Odası Başkanı olarak hem de Birliğimizin Disiplin Kurulu Üyesi olarak bizlere her zaman destek veren Sayın Karagöz’ün  MHP gibi köklü bir partiye il başkanı olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çalışma arkadaşımız ve her zaman yanımızda olan  Sayın Mehmet Karagöz’e siyasi hayatında da başarı olmasını, Afyonumuza ve ülkemize güzel hizmetlere vesile olmasını diliyorum.”

ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan, MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

FAİZSİZ KREDİLERLE PİYASA CANLANACAK

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, “Yeni kredilerin verilmesi piyasalarda büyük bir canlanmaya neden olacaktır. Bu konuda çaba harcayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyoruz” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum