phishing

Koçak'tan Afjet Afyonspor'a baklavalı moral ziyareti

Koçak'tan Afjet Afyonspor'a baklavalı moral ziyareti

Koçak'tan Afjet Afyonspor'a baklavalı moral ziyareti
02 Mart 2019 - 01:25






Afyonkarahisar’ı Spor Toto 1. Ligde temsil eden Afjet Afyonspor'un antrenmanını izleyen İyi Parti Belediye Başkan adayı Mahmut Koçak, futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikram ederek moral desteğinde bulundu.


 EKİBİYLE ANTRENMANI İZLEDİ

 Afjet Afyonspor antrenmanını izleyen İyi parti Bediye Başkan Adayı Mahmut Koçak'a Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, partililer  ve belediye meclisi üye adayları ile Afjet Afyonsporlu yöneticileri eşlik etti.


MOR BEYAZ RENKLER BİZİM SEVDAMIZ
Afjet Afyonspor’un antrenman ziyaretinde konuşan iyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak; “Afjet Afyonspor'u antrenmanda ziyaret ettik. Kardeşlerimizle muhabbet ettik. Doping olur insallah. Şampiyon Şehir Afyonkarahisar için geliyoruz. Afjet Afyonspor'un layık olduğu yere gelmesi için gerekeni yapacağız. Sadece futbolda değil diğer spor dallarında da şampiyon şehir olacağız. Mor Beyaz rekler bizim sevdamız." dedi.

 
UMARIM ZORLU MÜSABAKA İYİ BİR NETİCE İLE SONUÇLANIR
 
Koçak;" Gençlerimize güveniyoruz. Bu anlamda Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin de takımımıza daha 
fazla destek olmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte desteğimizi takımımıza hissettirelim. Destek olmadan, takımla aynı heyecanı, ruhu yaşamadan başarı elde etmek zor. Bu anlamda bir kez daha futbolcularımıza başarılar diliyorum.  Umarım zorlu müsabaka da iyi bir netice ile sonuçlanır. ” dedi.

ELLERİYLE TATLI İKRAM ETTİ
 
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak Afjet Afyonspor’un antrenmanını izledikten sonra futbolculara ve teknik ekibe tatlı  ikram ederek moral desteğinde bulundu.
 

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA BAŞARI DİLEDİ

Başkan Adayı Koçak,Afjet Afyonspor’a kendi sahamızda oynayacağımız Gençlerbirliği karşılaşmasında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum