phishing

Koçak : Ömrü Vatana, Millete Hizmetle Geçmiş Benim Gibi Bir Vatan Evladına Demediğiniz Ne Kaldı ?

Koçak : Ömrü Vatana, Millete Hizmetle Geçmiş Benim Gibi Bir Vatan Evladına Demediğiniz Ne Kaldı ?

Koçak : Ömrü Vatana, Millete Hizmetle Geçmiş Benim Gibi Bir Vatan Evladına Demediğiniz Ne Kaldı ?
27 Mart 2019 - 00:40


İyi Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak haftalık olağan basın toplantısını seçim ofisinde düzenledi. Toplantıda İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, GİK Üyesi ve İGM Adayı Alper Yağcı hazır bulundu.
Afyonkarahisar Sultandağı Yakasenekliler Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Özgür Birtan geçmiş dönemdeki hizmetlerinden dolayıKoçak’a tablo ve yöresel kök boyalı heybe hediye ettiler. Birtan bundan sonraki çalışmalarında da Koçak’ı destekleyeceklerini bildirdi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, “Seçimlerin şehrimize, ülkemize, partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Biz kendi yolumuzda devam ediyoruz. İnşallah bu yoldan zaferle çıkacağız” dedi.
İnkaya’nın ardından sözü devralan Koçak, “31 Mart seçimlerinin Afyonkarahisarımıza,Türkiye Cumhuriyeti devletine ve büyük Türk milletine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Alacağımız görev milletin vebali. Bundan dolayı zor bir göreve deyim yerindeyse ateşten gömleğe talip oluyoruz. Gelecek kuşaklara kendine yakışır bir ekonomik, sosyal, kültürel durumuyla insanların güvenle yaşadığı ve mutlu olduğu huzurlu bir şehir olarak Afyonkarahisar’ı inşa edeceğim Allah nasip ederse. Bu nedenle 31 Mart gecesini büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Bizim heyecanımız bir an önce bu millete hizmet etme heyecanıdır ” ifadelerini kullandı.
“TAM BİR ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ”
Birkaç gündür Afyonkarahisar’ın merkez mahallelerinde Millet İttifakı’nı karalamaya yönelik iftiralarla dolu el ilanları dağıtan bir grup tespit ettiklerini belirten Koçak konu ile ilgili açıklamada bulundu. Koçak yaptığı açıklamada hukuki süreci başlattıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi, “Biz ne kadar hoşgörü ile davransak da bazı olanlara üzülmüyor değiliz. İstikrarlı bir biçimde bizi itibarsızlaştırmak adına, bizim moralimizi bozmak, Afyonkarahisar halkının kafasını karıştırmak adına organize suç örgütleri, yalan haberlerle bastırdıkları ilanlarla artık ağza alınmayacak derecede saldırıyla karşı karşıyayız. Buradan Cumhuriyet Savcılığımıza da Emniyet Müdürlüğümüze de suç duyurusunda bulunuyorum, zaten avukatlarımızda bu konu ile ilgileniyorlar, biz bu insanları Allah ıslah etsin diyoruz. Buradan Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza da sesleniyorum. Gece 12.30’dan sonra sokaklara çıkarak kendi bastırdıkları el ilanlarıyla adayları lekelemek, karalamak adına böylesine bir çalışma yapanlar kim? Mobesekameralarından görüntüleri ele geçirdik. Kafalarına kapüşon takarak yüzlerin gizleyerek, HDP’nin, Afyonkarahisar’da il binası olmamasına üzüntü duyduğumu diyecek kadar ileri gitmişler. Bu millete 29 yıldır hizmet eden ve hizmetten başka hiçbir şey düşünmeyen vatan evladına demediğiniz ne kaldı? Akşam Kanal 3 ekranlarında yayınlanacak olan Seçime Doğru programında detaylarını anlatacağım. Gelecek nesillere kötü örnek olacak şekilde yürüyen çok kirli bir kampanya var. Kimler yapıyorsa, kimler seyirci oluyorsa hepsiyle zaten mahşerde de hesaplaşacağım. Hukuki olarak da Cumhuriyet Başsavcılığı’na da suç duyurusunda bulunup, hukuki işlemleri derhal yapıyorum. Emniyetimize güveniyorum, hukukumuza inanıyorum. Bunlar ve arkalarında kim varsa ulaşacağız. Türkiye bir hukuk devleti bu kişiler yaptıklarının hesabını mutlaka verecekler” dedi.
“BU SEÇİM AFYONKARAHİSAR’A HİZMET EDECEK HİZMET ERİNİN MAHMUT KOÇAK’IN SEÇİLECEĞİ BİR SEÇİM”
Mahalle toplantılarında, esnaf gezilerinde, Pazar ziyaretlerinde halkla kucaklaşan Koçak, vatandaşlara davalarını anlattığını söyleyerek, “Biz Müslüman Türk Milleti’ne yakışır şekilde siyaset yapılmasını arzu ediyoruz. Biz sevginin kardeşliğin siyasetini yapacağız. Aslında çok basitken ne hallere dönüştürülüyor. Mevcut adaylar içerisinde birimizin Afyonkarahisar’ın şehir emini olarak seçileceği bir seçim. 5 yıl boyunca Afyonkarahisar’ın bütçesini, planlamasını, Afyonkarahisar’ın yurt içinde ve yurt dışında temsilini gerçekleştirecek birisi bu millet tarafından seçilerek göreve gelecek. Biz Afyonkarahisarımızı layık olduğu yere taşıyabilmek, herkesi kucaklayabilmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak, ev ev,dükkandükkan, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Ulaşabildiğimiz her insana davamızı anlatıyoruz. Davamızın Afyonkarahisar’ı ihya etme davası olduğunu, kardeşlik davası olduğunu ve belediye hizmetlerinin hükümetsiz de olabileceğinin örneklerini anlatıyoruz. Propaganda yapacağız derken kendi ayaklarına sıkıyorlar” şeklinde konuştu.
Afyonkarahisar’ı Türkiye’nin en çok konuşulan belediyesi haline dönüştüreceklerini ifade eden Koçak, “Bu seçim Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, bu seçim Afyonkarahisar’a hizmet edecek hizmet erinin Mahmut Koçak’ın seçileceği bir seçim. Ben, Afyonkarahisarlı hemşerilerimin vefasına güvenirim. Biz yıkılmayacak gönül köprüleri kurduk. Biz aile, evlat, kardeşlik ilişkisi kurduk. Dolayısıyla bizim bu ilişkimizi güçlendirerek devan ettireceğiz. Küçüklerime ağabeylik yapacağım, Afyonkarahisarımızın büyüklerine evlatlık, arkadaşlarıma arkadaşlık yapacağım. Ben koltuk için gelmiyorum. Ben makam ve mevkilere genç yaşta ulaşmış bir insanım. Ben nefsini aşmış bir insanım. Benim hırslarım yok, ticari kaygılarım yok, biz tapular, şirketler biriktirmedik, biz insan biriktirdik. Bu dostluklara, dualarla birlikte geleceğiz ve Afyonkarahisarımızı Türkiye’nin en çok hizmet gören, yaptığı çalışmalarla da kendisinden en çok bahsettiren belediye haline getireceğiz”dedi.
İyi eğitim almış gençlerin yurt dışına göç etmelerinden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Koçak,“İyi yetişmiş gençlerimiz başka ülkelerin gelişmesi ve refah seviyesini yükseltmesi için çalışıyorlar. Ben Afyonkarahisarımın okumuş çocuklarını göç vermesinden rahatsızım. Onları,Afyonkarahisarımıza kazandırmak adına projelerimizi hazırladık. Ben 4 yıl önce başladım Afyonkarahisarımızın gençleri için çalışmaya ve proje üretmeye. Afyonkarahisarımızınsorunlarını tartışmaya ben aylar öncesinden başladım. STK’lar ile kanaat önderleri ile görüştüm. Çocuklarımızı işsizlikten kurtaracağım Allah’ın izniyle. Afyonkarahisar’ın fakirliğinin, yoksulluğunun ortadan kalkması için geliyorum. Afyonkarahisar’ın makûs talihini birlikte yeneceğiz. Yeni bir dönemi başlatacağız Afyonkarahisar’da” ifadelerini kullandı.
“DİĞER PARTİLERDE BULUNAN GÖNÜL ARKADAŞLARIMIZA MİNNET BORÇLUYUM”
CHP ile güzel bir uyum yakaladıklarını bildiren Koçak, “Ben buradan Millet İttifakı’nda bulunan CHP’nin il başkanına da milletvekilimize de teşekkür ediyorum. Baştan beri büyük bir hoşgörü ile hiçbir zaman koltuk pazarlığı içine girmeden, sadece Afyonkarahisar için beraber çalışmamız ve Afyonkarahisarımıza nefes aldırmamız lazım diyerek yanımızda durdular. İl başkanım da, ilçe başkanım da, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri arkadaşlarımız ile bir uyum içerisindeyiz. Diğer partilerdeki gönül arkadaşlarımızla fikir alış verişinde bulunduğumuz arkadaşlarımıza da minnet borçluyum. Onlar bizlere gönüllerini, kapılarını açtılar. Her zaman, her konuda fikir alış verişinde bulunduk. Bu nedenle Afyonkarahisar İttifakı’yız diyoruz” şeklinde bildirdi.
Millet İttifakı hakkında yapılan kötü niyetli haberlere de cevap veren Koçak, “Zaman zaman yazılar yazdırdılar, köşeler yazdırdılar, karikatürler çizdirdiler. Birlik ve beraberliğimizde sıkıntı varmış gibi. Biz aynı dava içerisinde yoğrulmuş gibi çok güzel bir uyumu yakaladık CHP’li arkadaşlarımızla. Belki bu kardeşlik birilerini korkuttu mesele bu” dedi.
Basın toplantısının sonunda 7 Engelli bireye akülü ve manuel sandalyelerini hediye eden Koçak, “Biz hep ilklere imza atalım. Eskiden yapılmış olanları yapmayalım, örnek olalım dedik ve 7 tane engelli kardeşimize akülü ve manuel sandalye yardımı yapma kararı verdik. Engelli kardeşlerimiz için birçok projelerimiz de bulunmakta. Engelli kardeşlerimiz için özel rehabilitasyon merkezi ile hem eğitimlerini hem de rehabilitasyonlarını sağlayacağız. Engelsiz bir Afyonkarahisar inşa etmek bizim görevimiz. Bütün engelleri kaldıracağız Afyonkarahisar’da” ifadelerini kullandı .
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum