phishing

Havalimanından sonra hızlı treni de Kütahya'ya kaptırdık diyor

Havalimanından sonra hızlı treni de Kütahya'ya kaptırdık diyor

Havalimanından sonra hızlı treni de Kütahya'ya kaptırdık diyor
27 Mart 2019 - 00:35



 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar merkez, ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Köksal, "Havalimanından sonra hızlı treni de Kütahya’ya kaptırdık" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, Dinar, İhsaniye, Sinanpaşa, Şuhut, Hocalar, Sultandağı, Evciler, Başmakçı İlçeleri ile bu ilçelere bağlı Haydarlı, Tatarlı, Karadilli, Taşoluk, Tınaztepe, Dereçine, Yeşilçiftlik, Düzağaç kasabaları ve Davulga, Yeşilhisar, Yakasenek, Yarışlı, Efe köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
BEKA SORUNUNU 17 YILDIR ÜLKEYİ YÖNETENLERE SORMAK LAZIM..!
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Afyonkarahisar'ı karış karış gezen Milletvekili Köksal gittiği her bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaştı. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek yerel seçimler için destek isteyen Köksal,  "Türkiye’nin bir beka sorunu varsa dönüp 17 yıldır bu ülkeyi yönetenlere sormak lazım, 17 yıl önce beka sorunu yoktu da şimdi mi çıktı bu beka sorunu? Vatandaşlarımızın 17 yıldır çok iyi bildiği bir şey var o da, AKP oy alıncaya kadar vatandaşın yanında sonrasında vatandaşa kapıyı kapatıyor. Türkiye'de yaşanan belediyelerin ilk onu Cumhuriyet Halk Partisi'nde. İnsanlar CHP'li Belediyeler de yaşamayı tercih ediyor. Çünkü, sosyal belediyecilik, kadına, çocuğa engelliye, yaşlıya, değer CHP'de. Biz insana insan olduğu için değer veriyoruz ve seviyoruz. Bu Türkiye'nin her yerinde böyle. CHP'li belediyeler kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden insanı esas alır. Hizmet herkese eşit bir şekilde gider. 31 Mart sonrasında tüm Türkiye'de ve Afyonkarahisar merkezimiz dahil tüm ilçe ve beldelerimizde de Millet İttifakı ile vatandaşlar hak ettiği hizmeti alacak. CHP'li tüm Milletvekilleri olarak evlere, tarlalara, bağlara bahçelere gidip oy istiyoruz. Çünkü biz seçimden seçime değil her zaman yurttaşlarımızın yanındayız. Afyonkarahisar'da 31 Mart'ta Millet İttifakının bayrağını belediyelerimize yurttaşlarımızla birlikte dikeceğimize inanıyorum." dedi.
SIKILMADIK EL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADI
Dinar Haydarlı Kasabasında, il ve ilçe örgütü üyeleri ile birlikte CHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Turan’a destek isteyen Köksal, daha sonra CHP İhsaniye Belediye Başkan Adayı Tunay Türkmen ve İl Genel Meclisi Adayları ile birlikte pazarı ve esnafı ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye İlçesi'nde kadınlarla bir araya gelen Köksal, İhsaniye'de CHP'ye katılanlara parti rozetlerini taktı. Sinanpaşa İlçesi'nde beraberindeki partililerle birlikte Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Harun Güner’e vatandaşlardan destek isteyen Köksal, Şuhut-Karaadilli Kasabasında da CHP il yöneticileri ve İl Genel Meclisi Adayları ile birlikte CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Damar’la seçim çalışmasında bulundu. Daha sonra Taşoluk Kasabasında CHP Taşoluk Belediye Başkan Adayı Bayram Yavuz'la seçim çalışmasında bulunan Milletvekili Köksal, Tınaztepe kasabası ile Hocalar İlçesi ve Davulga Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Hocalar İlçesi'ne bağlı Yeşilhisar Köyü ve Sultandağı İlçesi ile ilçeye bağlı Dereçine Kasabasında seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili Burcu Köksal, Yeşilhisar Köyü'nde askere gidecek gençlere hayırlı tezkereler diledi.
ÖNCE VATANDAŞLARI DİNLEDİ, SONRA DESTEK İSTEDİ
CHP Sultandağı Belediye Başkanı ve Adayı Osman Acar'la birlikte vatandaşlardan CHP'ye destek isteyen Köksal, ilçe merkezi ziyaretinin ardından Yakasenek köyü ve Yeşilçiftlik kasabasında vatandaşlarla buluştu. CHP Yakasenek Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Sakal'a vatandaşlardan destek isteyen Köksal, çalışmalarına Şuhut İlçesi'nde devam etti. Şuhut İlçesi'nde Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Ekrem Özsoy ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Köksal'ın bir sonraki durağı ise Evciler İlçesi oldu. Burada da vatandaşları dinleyen ve yerel seçimler için destek isteyen Milletvekili Köksal, Evciler İlçesi'nde Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Saim Özer ve beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmasında bulundu. Başmakçı İlçesi'ne geçen Köksal CHP Başmakçı Belediye Başkan Adayı Halil Özcan'la ilçede seçim çalışmasında bulunduktan sonra Dinar İlçesi'nde Millet İttifakı Dinar Belediye Başkan Aday Saffet Acar'la seçim çalışmasında bulundu.  
MİLLET İTTİFAKI HALKIN İTTİFAKIDIR
Saffet Acar'la birlikte halka hitap eden Milletvekili Köksal, "Bilindiği üzere Millet İttifakı yaptık. Tabi ittifak Türkiye gelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da güzel bir şekilde yürürlüğe girdi. Her zaman söylediğim bir söz var; Söz konusu vatansa gerisi teferruat. Bu güzel sözün vücut bulmuş hali de Millet İttifakı'dır. Bu ittifakta olan herkes söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen insanlar. Hatırlanacağı üzere geçmişte İYİ Parti'nin seçime sokulmaması için bir karar verilecekti. O gün Ankara'ya çağrıldık Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından. O günde söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedik. İşte o Millet İttifakı bugünde var. Biz bu ittifakı kimle yaptık? Seçim zamanı söz verilip de seçimden sonra mecliste 'U' dönüşü yapılan Emeklilikte Yaşa Takılan 700 binin üzerinde EYT'li yurttaşımızla yaptık. 1,5 milyon ek göstergede bekleyen yurttaşlarımızla yaptık. Borç batağında kıvranan kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalan 400 bin civarında küçük ve orta ölçekli işletmeyi işleten esnaf kardeşlerimizle yaptık. Ürünü para etmeyen borcu borçla kapatmaya çalışan icra ile uğraşan çiftçi kardeşlerimizle yaptık. Sütü para etmeyen kesimhane için hayvanını götürdüğünde aylar sonrasına gün verilen hayvanın yemini dahi alamayan besicilerle yaptık. İflasın eşiğine gelen iş insanları ile yaptık. Bu ittifakı önce Cumhuriyet, Türkiye, Atatürk diyenlerle yaptık. Kaygılarımız sıkıntılarımız ortak. Geleceğe dair umutlarımızda ortak." ifadelerini kullandı.
HIZLI TRENİ DE KÜTAHYA'YA KAPTIRDIK
"Belediye'de oylar 'Millet İttifakı'na İl Genel Meclisi'nde CHP’ye" diyen Milletvekili Köksal, "Cumhurbaşkanı Kütahya mitinginde; 'Hızlı tren hattının Afyonkarahisar istasyonu Zafer Havalimanı'nda olacak' dedi. Havalimanından sonra hızlı treni de Kütahya’ya kaptırdık. Askeri havalimanını sivil uçuşlara açacağız diye vaatte bulunanlar aslında her yıl taahhüt edilen yolcu garantisi yüzünden milyonlarca doları cebimizden ödediğimiz Afyonkarahisar'ın diye yutturmaya kalktıkları Kütahya Zafer Havalimanının ölü bir yatırım olduğunu itiraf etmiş oldular." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum