phishing

Bolvadin Kelekci İle Üretken Belediyeciliği Yaşayacak

Bolvadin Kelekci İle Üretken Belediyeciliği Yaşayacak

Bolvadin Kelekci İle Üretken Belediyeciliği Yaşayacak
27 Mart 2019 - 00:44


Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Türker ve MHP Meclis ve İl Genel Meclisi adayları ile Bolvadin’de esnafları ziyaret etti. Ziyaretlerde esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan MHP Belediye Başkanı Selahattin Kelekçi, “İçinizden gelen birisi olarak, esnaf bir kardeşiniz olarak sizlerin sorunlarını biliyorum. İnşallah bu desteğinizle başkan seçilirsem esnaf dostu bir başkan olarak sizleri mahcup etmeyeceğim” dedi.
 “MHP BOLVADİN’DE YEREL İKTİDARI KAZANACAKTIR”
Ziyaretlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türker ve ilçe teşkilatına teşekkür eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Girdiğimiz her işyerinde, gezdiğimiz her mekanda vatandaşlarımızın adaylarımıza ve partimize yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bu, MHP’nin Bolvadin’de dimdik ayakta olduğunun bir göstergesidir. MHP olarak Bolvadin’i layık olduğu yere getireceğimizi ve MHP’nin yerel yönetimlerde ne kadar başarılı olduğunu milletimize anlatmak, bunu 31 Mart’ta Bolvadin’i kazanarak milletimize göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“BOLVADİN ÜRETKEN BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK”
Bolvadin’i MHP’nin üretken belediyeciliği ile tanıştıracaklarını savunan Taytak, “MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışının Türk siyasetinde müstesna bir yeri vardır. MHP’nin gerek Büyükşehirlerde, gerekse İl ve İlçe belediye başkanlarımızın çalışmalarına bakacak olursak hizmet ve halkla kucaklaşmanın ne kadar yüksek olduğunu ve kamuoyunda, halk nezdinde devamlılığı kabullenilmiş olduğunu görmek mümkündür ”dedi.
“BOLVADİN BELEDİYESİ MHP’Lİ OLACAK”
MHP’nin belediyecilik anlayışında dayanışmanın olduğunu belirten Taytak, MHP’nin insana hizmet odaklı belediyecilik anlayışının farkını herkesin görebileceğini ifade ederek şunları söyledi: “Bolvadin’de halkımız bizlere teveccüh gösterdiği taktirde; yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, doğal, tarihi ve kültürel mirasın korunduğu, her türlü afete hazırlıklı, yeterli yeşil, sosyal ve spor donatılarının sağlandığı, yoksul ve dezavantajlı kesimlerin gözetildiği, yerel yönetimin etkin gücünü en üretken bir şekilde kullanarak Bolvadin ilçemizin çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir ilçe vizyonuna ulaşmasını en ücra köşedeki vatandaşımız ile iletişim halinde olan, vatandaş memnuniyetini ve hayat kalitesinin yükseltilmesini ülkü edinen hizmet anlayışıyla yerel yönetimine talibiz. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi olarak hedefimiz Bolvadin Belediyesini kazanıp halkımızı MHP’nin üstün hizmet kalitesiyle tanıştırmak ve hizmet kalitesini artırmak olacak.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum