phishing

Kaymakam Altınkaynak’a Fahri Hemşehrilik Beratı

Kaymakam Altınkaynak’a Fahri Hemşehrilik Beratı

Kaymakam Altınkaynak’a Fahri Hemşehrilik Beratı
10 Aralık 2016 - 13:55

Kaymakam Altınkaynak’a Fahri Hemşehrilik Beratı

 

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik İscehisar’da 2 yıl 4 ay görev yaptıktan sonra Giresun’un Alucra ilçesine tayini çıkan İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak için veda yemeği düzenledi.

 

Veda yemeğinde konuşan İscehisar Belediye Başkanı Çibik, 2 yılı aşkın süredir görev yapan  Kaymakam Ali Altınkaynak’ın  görevini tamamlayıp tayin olmasından hem üzüntü hem mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Kendisine ilçemize ve ülkemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kaymakamımız ilçemizde görev yaptığı süre içinde bütün kurumlarla barışık, halkla iç içe, sevmeyi bilen birisiydi. Kendisi ile dostluğumuzun ömür boyu süreceğini düşünüyorum” dedi.

 

İscehisar Belediye Meclisinde Kaymakam Ali Altınkaynak’a Fahri Hemşerilik Beratı verilmesi kararı aldıklarını belirten Başkan Çibik, Altınkaynak’ın da artık İscehisar’lı olduğunu söyledi.

 

Yemekte konuşan Kaymakam Ali Altınkaynak, İscehisar’da güzel anılarını olduğunu belirterek, “burada 2 yılı aşkın süredir görev yapmaktan dolayı mutluluk duydum. İscehisar’ı ve İscehisarlıları sevdim. Onların da beni sevdiğini düşünüyorum. Beni bu gün şereflendirdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kapanış konuşmasını yapan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, İscehisar ilçesinin gelişiminde gösterdiği çalışma ve gayretlerinden dolayı Kaymakam Ali Altınkaynak’ı tebrik etti.

 

Yemeğin sonunda Kaymakam Ali Altınkaynak’a  Belediye Başkanı Mustafa Çibik  tarafından fahri hemşerilik beratı ve çeşitli hediyeler verildi.

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’in ev sahipliği gerçekleşen veda yemeğine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, Kaymakam Ali Altınkaynak, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı ve Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Kurum Amirleri ve İşadamları katıldı.

 

Program sonunda Kaymakam Ali Altınkaynak davetlilerle vedalaşarak kendilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum