phishing

Kastamonu'daki Kazada hayatını kaybeden Doğan Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Kastamonu'daki Kazada hayatını kaybeden Doğan Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Kastamonu'daki Kazada hayatını kaybeden Doğan Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
24 Mart 2019 - 23:48 - Güncelleme: 25 Mart 2019 - 03:13


 
Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Komando Uzman Onbaşı İsmail Doğan, memleketi Afyonkarahisar'da son yolcuğuna gözyaşlarıyla ve dualarla uğurlandı.

Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden komandolardan İsmail Doğan'ın cenazesi, memleketi Afyonkarahisar'a getirildi. İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından 8 aylık komando Doğan'ın cenazesi Kocatepe Bayraktepe  Mezarlığında toprağa verildi. Doğan'ın cenaze törenine annesi Ümmühan ve babası Salih Doğan evlatlarını gözyaşları ile son yolcuğuna uğurladı.

Törene, Doğan'ın yakınları ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Jandarma Komutanı Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mahmut Koçak ve Merhum doğan’ın kardeşi Cihan Doğan’ın Afjet Afyonspor çalışanı olması nedeniyle Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN KARAMNANLI ASKERİN AMCAOĞLU
AFYON DEVLET HASTANESİNDE ÇALIŞIYOR 

Kazada hayatını kaybedeb Karamanlı Emre Tarlacı’nın amcasının oğlu Köksal Tarlacı’nın ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde çalışan seğlıkmemuru olduğu öğrenildi.

OLAY NASIL OLDU
Azdavay ilçesinden Kastamonu'ya döndükleri sırada Emre Tarlacı idaresindeki 41 VK 580 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Hamdi Yılmazoğlu (41) yönetimindeki 37 DH 677 plakalı kamyonla Kastamonu-İnebolu karayolu Duruçay köyü mevkisinde çarpışmıştı. Kazada otomobilde bulunan Jandarma Uzman Onbaşıları Emre Tarlacı, İsmail Doğan ve Enes Sertkaya olay yerinde hayatını kaybetmiş, aynı araçta bulunan Jandarma Uzman Onbaşı Ecmain Burak Çelikoğlu (23) ile kamyon sürücüsü Hamdi Yılmazoğlu ise yaralanmıştı.
Foto: facebook.com/KastamonuSevdadr/ 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum