phishing

Son Dakika….Afyonkarahisar’da yalnız yaşayan yaşlı adam ahşap evde yanarak öldü

Son Dakika….Afyonkarahisar’da yalnız yaşayan yaşlı adam ahşap evde yanarak öldü

Son Dakika….Afyonkarahisar’da yalnız yaşayan yaşlı adam ahşap evde yanarak öldü
25 Mart 2019 - 00:20


 
Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine Bağlı Dereçine Kasabasında meydana gelen yangında ahşap evde yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak can verdi.
Dereçine Kasabası Camikebir Mahallesi Hacı Abdullah Sokak No: 42 adresindeki kerpiç evde Abdil Özer isimli vatandaş yanarak can verdi.
Dereçine Kasabası Camikebir Mahallesi Hacı Abdullah Sokak No: 42 adresindeki kerpiç evde yalnız yaşayan Abdil Özer’in sobadan çıkan yangın sonucu yanarak öldüğü bildirildi.
Bugün sabah 9 sıralarında gelen ihbar üzerine Dereçine Belediyesi itfaiyesi ile işçi personeli ilk müdahaleyi yaptı. Çıkan yangın sonucunda kerpiç olan ev tamamen yıkılmış ve evde bulunan ev sahibi Abdil Özer olay yerinde yanarak can verdi. Yangının ilk belirlemelere göre komşuların beyanı ve yapılan incelemeler ışığında sobadan çıktığı tahmin ediliyor.
Görgü tanıkları sabah erken saatte ölen şahsın kova değiştirdiğini gördüklerini söylemesi, Şahsın yürürken, hareket ederken gözlerinin az gördüğü, sobayı yakarken ya da kaçarken düştüğü tahmin ediliyor.
Olay yerine çok sayıda Sultandağı,Yeşilçiftlik,Çay,Karacaören,Pazarağaç,belediyelerinden itfaiye ekibi ile sağlık,AFAD ve jandarma ekibi ile Bolvadin jandarma kriminal ekibi sevk edilirken olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş ;”Bu tatsız olaya başından beri katkıda bulunan Başta Sayın kaymakamımız Önder Koç’a , Belediyemiz işçi personeline, Sultandağı Belediye başkanı Osman Acar ve ekibine, Yeşilçiftlik Belediye başkanı Şemsettin Kol ve ekibine, Çay Belediye başkanı Hüseyin Çağrı ve ekibine, Karacaören Belediye başkanı Muhterem Algül ve ekibine, Pazarağaç Belediye başkanı Adem Bulut ve ekibine, Kar Kardeşler firmasından kepçeci Kar Kardeşler Mahmut Kar'a, Sultandağı 112 Acil Ekibine, Afyon İl Afet ve Acil Durum ekibine ( AFAD), Sultandağı Jandarma Komutanı Kazım Doğan ve personeline, Bolvadin Jandarma Olay yeri inceleme ekibine ve yardımlarını eksik etmeyen sayın Derecineli hem şehirlilerimize sonsuz saygı ve sevgilerimizi iletir, teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Olayda hayatını kaybeden Abdil Özer adlı vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, dost ve akrabalarına baş sağlığı diliyoruz. Hepimizin başı Sağolsun.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum