phishing

Pazarlık Usulü Alımlarla Kimleri Zengin Ettin?

Pazarlık Usulü Alımlarla Kimleri Zengin Ettin?

 Pazarlık Usulü Alımlarla Kimleri Zengin Ettin?
24 Mart 2019 - 21:34 - Güncelleme: 24 Mart 2019 - 23:34


 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı İlçe Başkanı İbrahim Özer bir basın açıklaması yaparak seçimlerde Akparti adayı Mustafa Çöl’ün seçimi kaybettiğini anladığı için dostluk ve kardeşliği zedeleyecek açıklamalar yaptığını iddia etti.
ÇÖL KARDEŞLİĞİ ZEDELEYECEK AÇIKLAMALAR YAPIYOR
Özer açıklamasında; “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak herkese saygı göstererek seçim çalışmalarımızı yürütmeye gayret ediyoruz. Ancak Sayın Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, seçimi kaybettiğini anladığı her geçen gün, ilçemizdeki dostluk ve kardeşliği zedeleyecek açıklamalarda bulunmaktadır.” Dedi.
BİZLERLE İLGİLİ İFADELER KENDİ BEYNİNDEKİ KARANLIĞIN YANSIMADIDIR
Özer Çöl'ün kendileri ile ilgili ifadelerinin kendi beynindeki karanlığın yansıması olduğunu iddia ederek, ”Artık yalnız ve çaresizdir. Onun için söylediği hiç bir şeyin farkında değildir. Söyledikleri sadece içine kaçan kin,kibir ve nefretin dışa yansımasıdır.” Dedi.Özer Sandıklı’da siyasetin seviyesini düşürmek istemediklerini ifade ederek, Mustafa Çöl’ü demokratik kurallar çerçevesinde siyaset yapmaya davet etti.
SOSYAL MEDYA KAHRAMANLIĞINI KİMLERLE YAPTIĞINI BİLİYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir kurumsal yapısı olduğunu ifade eden Özer,”Bu yapı içersinde konuşması gereken arkadaşımız çıkar,kendi ismiyle konuşur ve bizim adımıza konuşan arkadaşlarımızın konuşmaları bizi bağlar. Ama görüyoruz ki sen, içine düştüğün yalnızlık ve çaresizlikken klavye kahramanlarına, sahte sosyal medya hesaplarına sarılmışsın. Sosyal medya kahramanlığını kimlerle yaptığını biliyoruz.” Dedi.
BİZ SENİN HİZMET KUSURLARINI ELEŞTİRİYORUZ SEN ŞAHSİLEŞTİRİYORSUN
Özer Ak Parti adayı Mustafa Çöı’ün seçim çalışmalarını şahsileştirdiğini de iddia etti ve kendilerinin Çöl’ün, yanlış yaptığın yatırımlarla, yanlış uygulamalarıyla, eksikleriyle , makamının gücünü kişisel ihtiraslarına kullanmasıyla ilgili eleştiriler yaptıklarını ifade ederek,” Oysa sen, seçim ofisinde benim ve bazı partili arkadaşlarımızın ticari faaliyetleriyle ilgili iftira ve yalanlar konuşuyorsun. Sen , beş yıldır bu şehrin Belediye Başkanı değimlisin ? Yanlış bir şey varsa şimdiye kadar neden işlem yapmadın ? Belediye ye çağırdığın müfettişler neden işlem yapmadı? Hatta sen, neden bu firmalarla iş yapmaya devam ettin?” dedi.
İHALE ALANLARIN İSİMLERİNİ AÇIKLAMAYI DÜŞÜNÜRMÜSÜN
Özer açıklamaları şu ifadelerle devam etti;”Belediyeler zaman,zaman ihale ile alIm yapar ve satım yapar. Bunu kendinde çok iyi biliyorsun. Kameralar karşısında yapılan ihaleleri, seçim malzemesi haline getiriyorsun. Aynı ihaleye katılıp ve ihaleyi alan kişileri de aynı şualarla itham ediyor musun. İsimlerini de açıklamayı düşünüyor musun ? “
KLAVYE DELİKANLISI PERSONELİNİN BELEDİYENİN ALT KATINDAKİ MACERALARINDA BAHSET
Özer Akparti Adayı Mustafa Çöl’e seslenerek;”Bu tarz siyaset yapmaktan çok hoşlanıyor isen , şimdi yanından ayırmadığın , sahte isimlerle sosyal medyada klavye delikanlılığı yaptırdığın personelinin, Belediyenin alt katındaki maceralarında bahsetmeni bekleriz.” Diyerek imada bulundu.
OKULUNDAKİ MACERALARDAN BAHSETMENİ BEKLERİZ
Özer açıklamasında her ne kadar şahsileştirmeyeceğini söylese de şahsi sorlar da sordu ve “ İnsanların ticari hayatlarını konuşmayı çok seviyorsan, okulundaki maceralardan da bahsetmeni bekleriz. Yada senin seviyene düşüp biz mi bahsedelim ? “ dedi.
 
PAZARLIK USULÜ ALIMLARLA KİMLERİ ZENGİN ETTİN?
“Biz senin özelini değil, Belediyecilik anlayışını sorgulamaya devam edeceğiz.” Diye MHP Sandıklı İlçe Başkanı Özer;” Son 3 yıl boyunca ihale yapmayarak pazarlık usulü ile alımlarda kimleri zengin ettiğini soracağız . Makamını kullanarak ticari rakiplerine ne tür zorluklar çıkartığını soracağız.60 Bin TL ye seçimlerde dağıtmak için yapmış olduğun torbaları neden belediyenin birimlerine parça parça fatura ettiğini sormaya devam edicez.” Dedi.
 
TOPLANTILARIN YEMEK FATURALARI NEREDEN ÖDENDİ?
Özer sorularına devam ederek;”Siyasi toplantılarında yemeklerin faturalarını cebinden mi ödediğini sormaya devam edeceğiz. Mahalle aralarında dağıttığın alışveriş çeklerinin de tüyü bitmedik yetim hakkının olup, olmadığını sormaya devam ediceğiz. “ dedi.
 
BİZ SENİN SEVİYENE DÜŞMEK İSTEMİYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimin saygı çerçevesinde yapılmasını istediklerini ifade eden Özer;” Yarın ölümüzle, düğünümüzle, acı tatlı günlerimizle birbirlerimizin yüzüme bakmaya devam edeceğiz. Ondan dolayı biz senin seviyene düşmek istemiyoruz. “ dedi.
 
GÜREL HERKESİ KUCAKLAYACAKTIR
Özer basın açıklamasın son bölümünde “Allah'ın izniyle 31 Mart günü Mustafa GÜREL,Sandıklı Belediye Başkanı olacaktır. Kin, Nefret, Ayrışma, Tehdit bir daha gelmemek üzere son bulacaktır. Bizden olsun olmasın, partisi ne olursa olsun, Mustafa GÜREL herkesi kucaklayacaktır.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum