phishing

İşimizi iyi yaparsak halkın duasını alırız

İşimizi iyi yaparsak halkın duasını alırız

İşimizi iyi yaparsak halkın duasını alırız
16 Haziran 2017 - 01:02

İşimizi iyi yaparsak

halkın duasını alırız

 

 

Belediye personeliyle iftarda buluşan Başkan Çoban: Bizler yaptığımız işlerle hayır duası alan meslek mensuplarıyız. İşimizi iyi yaparsak halkın duasını alırız

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Belediyesi personeli iftarda buluştu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar organizasyonuna Belediye Meclis Üyesi Haydar Kaya, Başkan Yardımcıları Ayfer Örten, Ziya Arı, Sabri Demirkapu, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Gürsan, Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin, daire müdürleri ve Belediye personeli katıldı. Bir restoranda düzenlenen ftar yemeği sonrası önemli açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, hizmette sınırları aştıklarını söyledi.

Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Murat Gürsan’ın ardından personele “Takım arkadaşlarım” şeklinde seslenen Çoban, “Belediye'nin bu başarısında daire müdüründen en uçtaki temizlik işçisine kadar tüm arkadaşlarımızın emeği var, desteği var” dedi. “Takım ne kadar birbiri ile ahenkli, uyumlu olursa, takım ruhu çalışma alanına yansırsa o takımda mutlaka başarı olur” vurgusu yapan Çoban, sözlerini şöyle sürdürdü:  

ZOR DURUMDA OLAN İNSANLARA SOSYAL YARDIM YAPIYORUZ

“Başarı da yetmez, eğer arkadaşlarımız birbirini korurlar, kolluyorlarsa, kendi nefisleri için düşündüğünü arkadaşları için de düşünüyorlarsa ben inanıyorum ki; Cenab-ı Allah'ın oraya ayrı bir rahmeti bereketi iner. Dolayısıyla göremediğimiz yerden bize birçok nimet gelir, göremediğimiz yerden bize birçok bereket bizimle beraber olur. Çünkü bizler yaptığımız işlerle hayır duası alan meslek mensuplarıyız. İşimizi iyi yaparsak halkın duasını alırız. Bizim inancımıza göre kişi öldüğü zaman ameli kesilir. Ama biliyorsunuz üç şey müstesna. İlim sahibi hayırlı bir evlat. Sadaka-i cariye dediğimiz okul yapmış, hastane yapmış vs. Bizim işimiz de buraya giriyor. Bizler de insanlara sürekli kullanacağı işleri yapıyoruz. Suyu olmayan yere su götürüyoruz, kanalizasyonu, yolu olmayan yere yol ve kanalizasyon götürüyoruz. Zor durumda olan insanlara sosyal yardım yapıyoruz. Yetmedi dünyaya açıldık, sizlerin de bunda desteği var şu an 42 bin tane Kur'an-ı Kerim dünyaya gönderdik.  İnşallah bunu 60 bine tamamlayacağız.

KOSOVA’YA CİDDİ YARDIM YAPTIK

Geçen yıl 15 Temmuz günü bizler Kosova'daydık. Arnavutluk'ta büyükelçimizi ziyaret ettiğimizde kendisi güneydeki bir şehrin içme suyu problemi olduğundan bahsetti. Daha ötesi Türkiye Cumhuriyeti olarak bu şehre ambulans sözü vermiştik ancak maalesef iki yıldır sözümüzü yerine getiremedik dedi. Ben de kendisine sizin verdiğiniz, Türkiye Cumhuriyeti'nin verdiği söz bizim sözümüzdür. Merak etmeyin biz size verilen sözü yerde bırakmayız dedim.  Ağustos ayı sonunda fırsat bulup bu şehri ziyaret ettiğimizde gördük ki müthiş bir ihtiyaç var. Su motorları yok, şehre su basamıyorlar. Hastaları olsa en yakın hastaneye götürecek bir ambulansları yok. Biz onlara tam donanımlı bir ambulans gönderdik. Yetmedi 120 tane çöp konteyneri gönderdik yine yetmedi köylerdeki okullar dahil tüm okulların ihtiyaçlarını a'dan z'ye giderdik.

SURİYE’DE SAVAŞ BİTTİĞİNDE BİR ŞEHİR İMAR EDECEĞİM

Hizmetlerimiz Türkiye sınırlarını aştı. Bir emelim var. Suriye'deki savaş da bitsin, oradaki kardeşlerimiz de gün yüzü görsün, eskisi gibi huzur içerisinde yaşamlarını sürdürsünler. İnşallah o günler geldiğinde gideceğim ülkemizin yetkililerine bana 10 bin 20 bin nüfuslu bir şehir verin ben oranın alt ve üstyapısını yapacağım, insanlara tertemiz bir şehir teslim edeceğim diye içimden geçiyor. En büyük arzum da bunu gerçekleştirmek.”

Başkan Çoban konuşmasının sonunda emekli olan memur ve işçi personeline bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamlarında aileleri ile birlikte sağlık afiyetler temennisinde bulundu.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum