phishing

İscehisar spor kaşkolu görücüye çıkıyor

İscehisar spor kaşkolu görücüye çıkıyor

İscehisar spor kaşkolu görücüye çıkıyor
05 Şubat 2020 - 14:14

 
İscehisar ilçemizin Süper amatör ligde mücadele eden iscehisar spor yönetimince taraftarlar için İscehisarspor kaşkolu yaptırıldı.
Taraftarlar ve İscehisar spor severlerinin beğenisine sunulan kaşkolda İscehisarsporun Kırmızı ve Beyaz renkleri kullanılarak kalite ve görüntü olarak taraftarların beğenisine sunulacağı belirtildi.
Kaşkolların İscehisarspor a destek amaçlı taraftar ve iş adamlarına verilerek takımın ligdeki mücadelelerinde Maddi ve manevi yönden güçlendirilmesinin amaçlandığına da değinildi.
 
İscehisar spor kulüp başkanı Erdem Mercan;
İscehisar spor süper amatör ligin ikici yarısına güzel bir başlangıç yaptı.Şimdiye kadar ki maçlarımızı hep üç puanla tamamladık.Taraftarlarımızın takımımıza ve oyuncularımıza desteğini hep yanımızda hissediyoruz. Kaşkollarımız çok güzel .İş adamlarımızdan ve taraftarlarımızdan kaşkol alarak takımımıza destek olmalarını istiyoruz.Gerek evlerde,gerekse arabalarda,işyerlerinde ve Kışın soğuk havalarda İscehisarspor kaşkolu  ayrıcalık katacaktır.
 
İscehisar spor hepimizin takımı
"Sende bir Kaşkol Al" sloganı ile Herkesi İscehisarsporumuza destek olmaya davet ediyoruz."dedi.
Kaşkollar ilerleyen günlerde bazı noktalarda satışa sunulacak ve işyeri ziyaretleri ile iş adamlarına ve yöneticilere takdim  edileceği belirtildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum