phishing

İscehisar’da SYDV Engelliler Haftası Programı düzenledi

İscehisar’da SYDV Engelliler Haftası Programı düzenledi

İscehisar’da SYDV Engelliler Haftası Programı düzenledi
26 Mayıs 2016 - 17:28

 

 

 

İscehisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı, Engelliler Haftası nedeniyle ilçedeki engellilere ve ailelerine yemek verdi.

Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda verilen yemeğe, Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Başsavcısı Fedai Tekten, Savcı Emre Gültek, Hakim İbrahim Pilgir, SYDV Mütevelli Heyeti, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelliler ve engelli aileleri katıldı.

 

ENGELLİLER VE AİLELERİNE GÜL TAKDİMİ

Engeli vatandaşlarla teker teker görüşen Kaymakam Altınkaynak, onlarla sohbet etti. Daha sonra protokol üyeleri ve daire amirleri ile beraber yemek yiyen engeli vatandaşları bu organizasyonu düzenlediği için Altınkaynak'a teşekkür etti.

Yemekten sonra engelli vatandaşların sorunları dinleyen Kaymakam Altınkaynak; sorunların çözümü ve belirtilen eksikliklerin giderilmesi için kamu kurum ve kurumları yöneticilerine hemen talimat verdi.

Programın sonunda yemeğe katıldıkları için engelli vatandaşlara ve ailelerine teşekkür ederek karanfil ve gül takdim etti.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum