phishing

İnkaya : İsteyerek Birleştiğimiz İçin Hep Birlikte Yürüyoruz

İnkaya : İsteyerek Birleştiğimiz İçin Hep Birlikte Yürüyoruz

İnkaya : İsteyerek Birleştiğimiz İçin Hep Birlikte Yürüyoruz
28 Mart 2019 - 12:34 - Güncelleme: 28 Mart 2019 - 12:53


 
CHP İl Başkanlığı tarafından İYİ Parti’ye ve basın mensuplarına verilen kahvaltı programına CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Abdülkadir Akcan, İYİ Parti ve CHP üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adayları katıldı.
 
“SEÇİM BU KADAR ÇİRKİNLEŞTİRİLMEMELİYDİ”
Seçimlerin iftiralarla, hakaretlerle çok çirkin bir hal aldığını söyleyen Başkan CHP il Başkanı Nevzat Ercan, “İnşallah 3 gün sonra amacımıza ulaşacağız. Türkiye’deki beka sorunu biz çözeceğiz. Türkiye’de bütün yapılanlara, hakaretlere, iftiralara, yani bir yerel seçim değil de bunu bize beka sorunu gibi sunanlara gereken dersi vereceğiz. Seçim kampanyası boyunca ben hem genel merkez düzeyinde hem de il düzeyinde tüm İYİ Parti’li dostlarımız ve kendi partililerimiz olmak üzere üslubu hiçbir zaman bozmadık. Gerçekten Sayın Dr. Mahmut Koçak ve İl Başkanım, Sayın Milletvekilim ve bizler vatandaşımıza yalan söylemedik. Üslubu sertleştirmedik. Bu milletin bölünmeye değil birleşmeye ihtiyacı var. Çok tehlikeli silahlarla oynadılar. Terörist, hain diyorlar, en son bir haddini bilmez de ‘bize oy vermeyen adiler’ diyor. Yani seçim bu kadar çirkinleştirilmemeliydi. Bu tamamen kaybedecek olmanın sıkıntısı olarak görüyoruz. Biz sabrettik, sevgi veriyoruz, saygılı davranıyoruz vatandaşımıza. Olması gereken değeri veriyoruz, bizden olmayanları ötekileştirmiyoruz. Bu bizim özümüzde var. Her insan, her vatandaşımız istediği partiye, istediği yere oyunu verebilir. Herkes geleceğini orada görür. Ama bu durum insanlara hakaret etmeyi gerektirmez. Ama bu tamamen geri tepmeli top gibi menfi olarak onlara dönecektir.” dedi.
“KOÇAK’IN BAŞKAN OLACAĞINA İNANIYORUM”
Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’ın belediye başkanı olacağına inandığını vurgulayan Başkan Ercan, “Biz bütün dıştaki söylemlere rağmen başarılı olacağımıza inanıyorum. İlçelerimizde özellikle Dinar’da bizim verdiğimiz destek, İhsaniye’de sizlerin verdiği destek, Şuhut’ta verdiğiniz destek, hakikaten biz tek vücut olmuş gibiyiz. İnşallah Allah bize Afyon’da da başarıyı sağlatacaktır. İnşallah Dr. Mahmut Koçak’ın belediye başkanımız olacağına kesinlikle inanıyorum. Kendisine şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.
“İSTEYEREK BİRLEŞTİĞİMİZ İÇİN HEP BİRLİKTE YÜRÜYORUZ”
İYİ Parti ve CHP’nin zorla değil isteyerek birleştiğini ve hep birlikte yürüdüğünü belirten Başkan İnkaya, “Cumhuriyet Halk Parti’li arkadaşım İYİ Parti’nin altına mührünü basarken, hiçbir sorun yaşamadan ruhunda tertemiz basacak. İYİ Parti’li arkadaşım da, dostumuz da Halk Partisi’ne mührü basarken aynı huzur içerisinde basacak. Biz buna inanıyoruz. Samimi olarak yola çıktığımız için kafamızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceği söz konusuydu. Atatürk İlke ve İnkılapları söz konusuydu. Biz de bu yolda zorla değil isteyerek birleştiğimiz için hep birlikte yürüyoruz. Mutluyuz, bu mutluluk da bizi inşallah başarıya götürecek. Ben Cumhuriyet Halk Parti’li arkadaşlarımın da, İYİ Parti’li arkadaşlarımın da samimiyetine inanıyorum. İşaret ve sembollerden ziyade büyük bir amaç var ortada. O da Türkiye Cumhuriyeti’nin T.C.’leri. Andımız, 6 milyonu aşmış sayısı belirsiz Suriyeli, amacımız bu yanlışların bu ülkede bir şekilde düzeltilmesi.” ifadesine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum