phishing

Köksal : Bu milletin beka sorunu yok

Köksal : Bu milletin beka sorunu yok

Köksal : Bu milletin beka sorunu yok
28 Mart 2019 - 00:18 - Güncelleme: 28 Mart 2019 - 12:51


 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği kahvaltı programında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, “Vatandaşa söyleyecek sözü olmayanlar, verdikleri sözleri her seçim döneminde seçim meydanında bırakanlar şimdi çıktılar başka başka yalanlarla, başka başka algılarla bu seçimi götürmeye çalışıyorlar. Hep söyledikleri bir söz var; ‘Bize oy vermezseniz beka sorunu oluşur.’ Bu milletin beka sorunu 1923’te Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti İlanı ile ortadan kalktı. Milletin beka sorunu yok” dedi...
 
CHP İl Başkanlığı tarafından İYİ Parti’ye ve basın mensuplarına verilen kahvaltı programına CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, İYİ Parti Genel Başkanı Başdanışmanı Abdülkadir Akcan, İYİ Parti ve CHP üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adayları katıldı.
“MİLLETİN BEKA SORUNU YOK”
Milletin beka sorunu olmadığını söyleyen CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, “31 Mart’ta gerçekten zorlu bir yerel seçime doğru gidiyoruz. Bu bir hizmet yarışı. Kim daha iyi hizmet verecek. Kim Afyonkarahisar’ı Ege’nin incisi haline getirecek. Kim Afyonkarahisar’ı ilçeleriyle, köyleriyle, beldeleriyle hak ettiği yere getirecek. Bunun seçimini yapacağız. Ama vatandaşa söyleyecek sözü olmayanlar, verdikleri sözleri her seçim döneminde seçim meydanında bırakanlar şimdi çıktılar başka başka yalanlarla, başka başka algılarla bu seçimi götürmeye çalışıyorlar. Hep söyledikleri bir söz var; ‘Bize oy vermezseniz beka sorunu oluşur.’ Beka ne demek kalıcılık, devamlılık demek. Bu milletin beka sorunu 1923’te Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti İlanı ile ortadan kalktı. Milletin beka sorunu yok. Ama kendi siyasi geleceklerinde beka sorunu yaşayanlar 3 belediye fazla almak, 5 belediye kaybetmemek adına milleti ayrıştırarak bu seçimleri götürmeye çalışanlar ne yazık ki 31 Mart’a kadar bu millete bu hakaretleri söylemeye çalışanlara gerekli cevabı bu millet verecektir.”diye konuştu.
“GÜNEŞİN OLMADIĞI YERDE 6 OK, 6 OKUN OLMADIĞI YERDE DE GÜNEŞ AMBLEMİ VARDIR”
Millet İttifakı’nın işleyişini anlatan Milletvekili Köksal, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday çıkarmayıp İYİ Parti’yi desteklediği yerlerde pusuladaki Güneş amblemi 6 ok hükmündedir. Aynı şekilde Cumhuriyet Halk Partisi’nin destekleneceği İYİ Parti’nin aday çıkarmayıp Cumhuriyet Halk Partisi’nin desteklediği yerlerde de İYİ Parti’li arkadaşlarımız için de pusulada 6 ok amblemi Güneş hükmündedir. Bizim için ittifak budur.” ifadesini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum