phishing

İl Özel İdaresi sezonu açıldı

İl Özel İdaresi sezonu açıldı

İl Özel İdaresi sezonu açıldı
23 Mayıs 2017 - 20:42

İl Özel İdaresi sezonu açıldı

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’nin geleneksel hale gelen sezon açılışı, törenle yapıldı.

İl Özel İdaresi yerleşkesi içerisinde yapılan törene Vali Aziz Yıldırım, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Kılınç, İl Özel İdaresi yönetici ve çalışanları katıldı.

Sırasıyla Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Kılınç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur ve İGM Başkanı Salih Sel’in konuşmalarıyla başlayan törende söz alan Vali Yıldırım, “Bizler hepimiz işçileriz. Sıfatımız ne olursa olsun değil mi ki bir kamu görevi yapıyoruz. Değil mi ki bizden hizmet bekleyen vatandaşımıza hizmet götürüyoruz. O zaman hepimiz işçiyiz ve birbirimizden hiçbir farkımız yok” dedi.

AFYON’A GELMEDEN SALİH BEY’İN ADINI DUYDUM

Vali Yıldırım, Afyonkarahisar’da ilk defa İl Özel İdaresi’nin sezon açılışına katıldığını belirterek, İGM Başkanı Salih Sel’in  çalışmalarını övdü. Yıldırım, şunları söyledi:

“Buraya gelmeden önce ben Salih Başkanımızın adını duydum. Hakikaten İl Özel İdaresinde benim tanıdığım ve görev yaptığımız arkadaşlarımızda vardı tabii ama buraya gelmeden önce özellikle Salih Bey’in adını duydum. Onunla birlikte encümendeki arkadaşlarımız, genel meclisteki arkadaşlarımız ve tabi ki özel idare bürokratlarıyla birlikte İl Özel İdare kaynaklarını çok iyi, verimli ve yerinde kullanmışlar. Neredeyse borçsuz diyebileceğimiz bir özel idaremiz var. Bunun karşılığında da sizlerle birlikte çok ta güzel hizmetler yapmışlar. Neredeyse hiç hizmet gitmemiş ve asfaltsız köyümüz yok. İçme suyumuz Allah’a şükürler olsun Sayın Bakanımızla da birlikte içme suyu olmayan köyümüz yok. 1-2 köyümüz de ufak tefek sorunlarımız var ama onlarda en kısa zamanda halledilecek. ”

Konuşmalarında akabinde yapılan dualar ve kurban kesimi ile devam eden program İl Özel İdare araçlarının konvoy geçişiyle son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum