phishing

İkinci el giyimde bir numara

Afyonkarahisar’da kaliteli ikinci el kıyafet satışı yapan esnaf Ali İhsan Erdoğan, dededen toruna mesleği sürdürdüğünü ve şehir merkezinde tek olduklarını söyledi

İkinci el giyimde bir numara

Afyonkarahisar’da kaliteli ikinci el kıyafet satışı yapan esnaf Ali İhsan Erdoğan, dededen toruna mesleği sürdürdüğünü ve şehir merkezinde tek olduklarını söyledi

İkinci el giyimde bir numara
21 Mart 2016 - 18:06

Orta gelirli vatandaşların tercihleri arasında ikinci el tüketimi günümüzde de devam ediyor. Eşyadan, kılık kıyafete ve birçok alanda özellikle işçi kesimine hitap eden ikinci el kıyafet satışı Afyonkarahisar’da da tek bir noktadan yapılıyor. Türkiye genelinde ikinci el giysi satan mağazaların sayısının artması da bu kesime rağbet olduğunu gösteriyor. Bedesten Çarşısı’nın çapraz yan tarafında satış yapan ve dededen toruna dört kuşaktır bu mesleği yaptığını bildiren esnaf Ali İhsan Erdoğan, “Ben burayı işleten dördüncü kuşağım. Dedemin babasından dedeme, dedemden babama, babamdan bana” diye konuştu.

Ürünlerin kimler tarafından tercih edildiği konusunda Kurtuluş’a bilgiler veren Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

“Ürünlerimizi genelde orta gelirliler ve işçiler tercih ediyor. Birazda piyasadaki eşyaların pahalı olması bizleri tercih etmede rol oynuyor. Artı bizim sattığımız ürünlerin fiyatları daha uygun olması vatandaşı rahatlatıyor.”

 

TEMMUZDA YURT DIŞINDAN MAL GETİRİYORUZ

Satışı yapılan elbiselerin fazla giyilmiş olmadığını ve kaliteli ürünler olduğunu belirten Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ürünlerimizi İzmir ve İstanbul’dan getiriyoruz. Fazla giyilmiş kıyafetler olmaması ve ürünlerimizin kaliteli olması da tüketiciye olanak sağlıyor. Yurt dışından, Almanya’dan gelen ürünlerimizde 7. ayda geliyor. Gelen tüketiciler genelde pantolon ve gömlek tarzı seçiyor. Bayan kıyafetleri çok fazla satmıyoruz ama genelde de kazak ve penye alan oluyor. Satışlarımız çok şükür çok iyi, satışlarımızdan memnunuz.”

Erdoğan, ikinci el elbise satış işini Afyonkarahisar’da başka satış yapan başka işyeri olmadığını da sözlerine ekledi. ●Kurtuluş (Özel)

 

 

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ebru
    4 yıl önce
    İkinci el kıyafet, çanta, ayakkabı ve aksesuarlarınızın yanı sıra artık okumadığınız kitapları siz zahmete girmeden satışa çıkarmak isterseniz Tarz2'yi de inceleyebilirsiniz. ???? www.tarz2.com ????