Hafta sonu yapılan kongrede yeniden seçilen Dinar MHP İlçe Başkanı Acar, AK Parti hükümetinin hizmette ayrım yaptığını ve ilçesine hizmet getirmediğini öne sürdü.
Dinar MHP İlçe Teşkilatının 11. Olağan Kongresi’nde yeniden İlçe Başkanı seçilen İbrahim Acar, AK Parti’nin ilçesini cezalandırdığını ileri sürdü, hizmetlerin adil dağıtılmadığından yakındı.
Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongrede, “Basın bunları mutlaka yazsın” diyen Acar, kendisinin aynı zamanda İl Genel Meclisi Dinar üyesi olduğunu vurguladı, Adalet ve Kalkınma Partisi’ni ayrım yapmakla eleştirdi. Afyonkarahisar’ın bütün ilçelerine hizmet geldiğini hizmetin gelmediği tek ilçenin Dinar olduğunu ileri süren Acar, sözlerini şöyle sürdürdü:
HİZMETLERDE AYRIMCILIK YAPILDI
“İktidar tarafından Dinar’a gerekli hizmetler yapılmadı. Afyon’da kurumuş dere yatakları göllere döndürüldü, Akarçay gibi bir proje yapıldı, Dinar’da ise hiç bir faaliyet gösterilmedi. Menderes suyunun doğuşu ve kaynağı Dinar’dır. Menderes nehrine ve bağlı bulunduğu tarım arazilerine en iyi şekilde bazı projelerin yapılması gerekir. Ancak şimdiye kadar ilçemize Afyonkarahisar’ın bazı bölgelerine yapılan işler gibi bir hizmet yapılmadı.”
Öte yandan, MHP Sinanpaşa ilçe kongresi de Cumartesi günü yapıldı. Kongrede mevcut başkan Bekir Yıldırım yeniden göreve seçildi. ●Kurtuluş
Kongreye, Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, milletvekili aday adayı Ahmet Biçer ve partililer katıldı.



YORUMLAR