phishing

Halkın yüzde 70'inin bankalara borcu var

Halkın yüzde 70'inin bankalara borcu var

Halkın yüzde 70'inin bankalara borcu var
01 Kasım 2017 - 19:10

Halkın yüzde 70'inin bankalara borcu var

 

 

KURTULUŞ-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sinanpaşa İlçesine bağlı Nuh Köyü ile Sultandağı’na İlçesi’ne bağlı Karapınar Köyü’nü ziyaret etti. Gittiği yerlerde vatandaşlarla sohbet eden ve onlara partisinin görüşlerini aktaran Köksal, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini, bu nedenle vatandaşın kaygı duyduğunu belirtti.

Ülke çiftçisinin bir yıl sonrasını göremediğini, girdi maliyetlerinin artması nedeniyle zor durumda kaldığını vurgulayan CHP’li Köksal, “Çiftçi bir düşünüyorsa, sanayici yatırım yapmak için 10 düşünüyor" diye konuştu.

'İŞSİZLİK YOK' DİYENLER, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORLAR?

Köksal, "Çarşıda pazarda ekonomi çarkı dönmüyor. İnsanlar mutsuz ve gelecekten umutsuz” ifadesine yer verdiği konuşmalarında şunları kaydetti:

“Toplumumuzun yüzde 70'inin bankalara borcu var. Toplumumuzun yüzde 80'i, 'İşimi kaybedersem kiramı ödeyemem, banka borcumu ödeyemem' endişesini taşıyor. 'İşsizlik yok' diyenler, acaba hangi ülkede yaşıyorlar. İşsizlik konusunu açtığımızda 'Türkiye'de iş beğenmeme var' diye bir cümle ile karşılaşıyoruz. Gençlerimizi iş beğenmeme noktasına kim getirdi? 15 yıldır hazırcılığa alıştırılan gençlerin mi kabahati var, yoksa gençliği 'dindar, kindar' olmaya zorlayanların mı kabahati var? Gençler parti ve sendika ağalıklarına kendilerini mecbur zannederek sadece sarı sendika ve iktidar partisi için çalışmayı yeğliyorlar.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum