phishing

Gençler AKBAM hakkında bilgi aldı

Gençler AKBAM hakkında bilgi aldı

 Gençler AKBAM hakkında bilgi aldı
02 Haziran 2017 - 13:52

 

 

Gençler AKBAM

hakkında bilgi aldı

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyesi gençler, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısı ile Afyonkarahisar Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’ni (AKBAM) ziyaret etti. Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, gençlik lideri Özge Mutlu eşliğinde gelen gençlere

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Yeşilay’ın her türlü bağımlılığa karşı mücadele edip, bağımlılıktan kurtulan kişileri de sosyal hayata kazandırmak amacı ile oluşturduğu AKBAM hakkında bilgi verdi.

DÜNYA TÜTÜNE ESİR

Uzm. Dr. Lütfi Akgün, dünyada en yaygın bağımlılığın tütün ve ürünleri bağımlılığı olduğunu ve bu tür ürünlere başlama yaşının da giderek düştüğünü belirttiği konuşmasında şunları söyledi: “Hepinizin bizim gönüllümüz olarak başta tütün olmak üzere diğer bağımlılık yapan maddelere karşı bizim yanımızda yer almanızı ve bizim temsilcimiz gibi çalışmanızı istiyorum.”

Dr. Akgün, Yeşilay gönüllüsü simgesi olan ve üzerinde ‘Yeşilay’ yazılı renkli bileklikleri  gençlerin koluna takarak, “İçinizde hala sigara kullanan varsa bugünü başlangıç kabul ederek bıraksın, biz her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum