phishing

Gargılı:" festivale Hüseyin kağıt gelmiyormuş çok ta tınn"

Gargılı:" festivale Hüseyin kağıt gelmiyormuş çok ta tınn"

Gargılı:" festivale Hüseyin kağıt gelmiyormuş çok ta tınn"
20 Mayıs 2017 - 17:47 - Güncelleme: 20 Mayıs 2017 - 18:44

 

 

 

Emirdağlı gazeteci Cüneyt Gargılı yarın emirdağ çanakcı(samanlı) yaylasında yapılacak olan organizasyona ilişkin kendisine gelen haberleri sosyal medya hesabından değerlendirdi.

 

Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer'in sosyal medya hesabında katılmayacağını ve organizasyonu yapan kişinin halkı kandırdığını iddia ettiği organizasyonla alakalı olarak Gazeteci Cünayt Gargılı sosyal medya hesabından organizasyona ilişkin görüşlerini paylaştı.Gargılı ;"Duydum ki yarın etkinlikte Hüseyin Kağıt denen sanatçı olmayacakmış. İsabet olmuş.Ama duydum ki aynı sanatçı,Bu etkinliği gerçekleştirenlere dolandırıcı demiş.Bu insanlar senin adını kullanarak para bilet mi sattı be muhterem. Resmi izinleri alınmış,Belediyelerin desteklediği,kar amacı güdülmeyen hatta cebindenpara harcayan insanlara bu yakıştırma ayıp.Olabilir laşamazsın. Gelmezsin.
Gelsen de çok şey fark etmez zaten Ha gelmişsin ha gelmemişsin. Bizim oralarda bir laf vardır.Çok ta tın......." dedi.

gargılının konuya ilişkin verdiği diğer bilgiler ise şöyle;"Her yıl geleneksel hale gelen bir etkinlik için artık saatleri sayıyor.Bir çok Belediyenin desteklediği,resmi olarak izinlerin alındığı,yüz çadırın kuruluğu bayrak direklerin dikildiği Danaların kesildiği Pilavların döküldüğü,soğanların söküldüğü ayranların hazır hale getirildiği bir etkinlik.

 

Yarın Ben de Samanlı Yaylasında olacağım.Geçen yıllarda binlerce insanın katıldığı
bu etkinlik için şu dakikalarda yaylada çalışmalar devam ediyor. Akıl karı mıdır bilmem.

Onca insanı davet edeceksin.Cebinden onca para dökeceksin.Bilet satışı yamadan
insanları mutlu edeceksin.Hasa Deniz Uyanık çok eskiden tanıdığım Farklı bir yapıya sahip bir insan Boynuyoğunlular Derneğinin Başkanı.Bütün yük üzerinde.Cebinden harcıyor çoluğunun çocuğunun geleceğini bir anlamda saçıyor bu etkinliğe.

 

Gel gelelim zordur bu işler. İstersin ki eğlence dolu olsun. İstersin ki dolu dolu olsun.
Ama bütçe ile ilgili her şey.Halkın sanatçısıyım diyenler açar ağzını yumar gözünü.
Burnundan kıl aldırmaz.İster de ister.Oysa bir çoğu bar da pavyonda meze olur masalara çoğu zaman.Gel halkın karşısında bizi onurlandır desin bin dereden su getirir.
Bundan dolayıdır ki ben bu tür etkinliklerde mahalli sanatçıların olması taraftarıyım.
Para gözetmezler,çıkarı için sahneye çıkmazlar."


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum