phishing

Eskişehir havaalanına ücresiz servis

Eskişehir havaalanına ücresiz servis

Eskişehir havaalanına ücresiz servis
23 Şubat 2017 - 05:37

Oy kullanmaya gidecek Emirdağlılar için
Eskişehir havaalanına ücresiz servis


Yurt dışı seçmen kütüğüne bağlı vatandaşların 16 Nisan’da yapılacak referandum için oy verme işlemine bugün sabah saat 08.00’den itibaren başlandı. 
Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği seçim takvimine göre; oy verme işlemi yurtdışındaki temsilciliklerde 9 Nisan’a, gümrük kapılarında ise 16 Nisan’a kadar devam edecek.
Ak parti emirdağ ilçe başkanı Serkan Koyuncu da bir açıklama yaparak Emirdağ'da yaşayan ve yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı ulunan seçmenler için Eskişehir havaalanına araç kaldırılacağı duyuruldu.

Serkan Koyuncu açıklamasında;"Değerli Hemşehrilerim! Gümrük Kapılarında oy verme işlemi başlamıştır. Emirdağ İlçemizde yaşayan ve Yurtdışı seçmen kaydı olan Gurbetçilerimiz için Eskişehir Havalanına araç kaldırılmaktadır.Eskişehir havaalanına gitmek isteyen gurbetçi vatandaşlarımızın 0544 351 37 97 - 0531 432 34 55 veya Ak Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı ile irtibata geçmeleri rica olunur."dedi.
Ayrıca yurtdışınd ayaşayan emirdağlı vatandaşlardan oy kullanmaya gidecekler için de anvers kentine ücretsiz otobüs kaldırılacak.2 Nisan Pazar günü saat 14:30 da anvers kentine kaldırılacak otobüsle oy kullanmaya gidecek olan yurtdışında yaşayan emirdağlıların Osman Üçkuyulu ve gökmen Öztorun ile irtibat kurmaları gerekiyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum