Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, Kocatepe Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında çocuklarla hoşça vakit geçiren Özdilek Ailesi, onlara çeşitli hediyeler verdi. Engelli çocuklar da Özdilek’e giderek eğlencenin tadını çıkardı.
Özdilek Afyonkarahisar AVM, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Kocatepe Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Özdilek AVM, burada çocukların keyifli vakit geçirmesine vesile oldu. Gerçekleştirilen anlamlı ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
ÖZDİLEK YÖNETİMİ ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ
Özdilek’in anlamlı ziyaretinin ardından, engelli öğrenciler de Özdilek’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Özel eğitim alan çocuklarla bir araya gelen Özdilek ailesi, onlarla unutulmaz bir gün geçirdi.
Okul Müdürü Durmuş Dağdelen, Özdilek Afyonkarahisar AVM’ye duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, çocukların bu tür sosyal aktivitelerle topluma kazandırılabileceğini belirtti. Dağdelen, özel eğitim alan çocukları hem okullarında ziyaret eden hem de işletmede ağırlayan Özdilek yönetiminin örnek bir davranış sergilediğini dile getirdi.
Özdilek Afyonkarahisar AVM yöneticileri, “duygularda engel yoktur” anlayışıyla çocukların unutulmaz bir gün geçirmesine olanak sağladı. Çocuklar, AVM’de gezerek gönüllerince eğlendi. Bedensel ve zihinsel engelleri bulunan bireylerin hoşça vakit geçirdikleri organizasyonlarda çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu.



YORUMLAR