phishing

Emirdağ Taş Konakta Sona Doğru

Emirdağ Taş Konakta Sona Doğru

Emirdağ Taş Konakta Sona Doğru
18 Mart 2021 - 15:38


 
 
Bir süre önce yapımına başlanan ilçemiz Eskişehir Yolu üzerindeki Emirdağ Belediyesi’ne ait Taş Konak Restoran’ın yakında açılacağı duyuruldu. Taş Konak Restoran’da devam eden çevre düzenlemesinin ardından restoran çok yakında hizmete girecek.
 
Konuyla ilgili Emirdağ Belediyesi tarafından da bir açıklama yapılarak şu ifadelere yer verildi; "Bir projemiz daha haya-ta geçiyor. Burada Emirdağ’lı vatandaşlarımız lezzeti, tarihi ve yöreselliği bir arada yaşayacaklar. İnsanlarımız sadece yemek yemeye değil dinlenmeye, hoşça vakit geçirmeye de fırsat bulabilecekler. Restoranda çocuk oyun alanı ve Emirdağ türkülerimizin seslendirilecegi canlı müzik de olacaktır. Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU’ya yaptığı çalışmalar için teşekkür ederiz. Böylece bir projemiz daha hayata geçiyor. Taş Konak Restoran’ın çevresinin bakım, onarım, park, bahçe çalışmaları başladı.
 
VALİ ÇİÇEK, ‘BİRÇOK BÜYÜKŞEHİRDE YOK’ DEMİŞTİ
 
Daha önce Taş Konak Restoran ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Gökmen Çiçek; “Serkan Başkanımız Emirdağ’da inanılmaz bir yer yapmış, muhteşem bir yer yapmış. Ben kendisine sadece Emirdağ’a değil Afyonkarahisar’a böyle bir yer yaptığı için teşekkür ediyorum. Bugün burada gördüklerimle çok memnun oldum. Afyonkarahisar ilçeleriyle her geçen gün büyüyor. Bugün burada gördüğüm motif, birçok büyükşehirde olmayan bir sosyal tesis özelliğinde yapılmış ve içeride her şey düşünülmüş.İlimize böyle bir tesisi kazandırdığı için başkanımıza teşekkür ediyorum” demişti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum