phishing

TDP’den Gazeteci Dağhan’a ziyaret

TDP’den Gazeteci Dağhan’a ziyaret

TDP’den Gazeteci Dağhan’a ziyaret
18 Mart 2021 - 15:48


Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Basın Mensupları Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan’ın kabul ettiği ziyarete, Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal’ın yanı sıra, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çilek, Merkez İlçe Başkanı Zuhal Sonugür, Taşalok Belde Başkanı Bilal Kepez katıldı.
Ziyarette TDP hakkında bilgiler veren İl Başkanı Uysal, “Biz Türkiye Değişim Partisi olarak ülke çapında 81 ilde yapılandırmalarımıza hız verdik. Diğer taraftan Afyonkarahisar’ın 18 ilçesinde de hızlı bir şekilde teşkilatlanmamızı sürdürüyoruz. Allah nasip ederse 2023 yılı seçimlerine en iyi şekilde gireceğiz. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün de ifade ettiği gibi yerel medya bizim için son derece önemli. Sürekli çalışmalarımıza katkı sunan ve halkın haber alma özgürlüğüne katkı sağlayan yerel medyamızı önemsiyoruz.
Siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sizler kimseyi ayırmaksızın siyasi eylem yada siyasi söylem gözetmeksizin her kesime ve her siyasi oluşuma eşit mesafede duruyorsunuz. O nedenle yaptığınız görev son derece önemli, sizleri bu konuda tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 
Basın Mensupları Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Dağhan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret anısına Başkan Uysal, Gazeteci Dağhan’a hediye takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum