phishing

Elibol, alayı da gelse ezer geçeriz

Elibol, alayı da gelse ezer geçeriz

Elibol, alayı da gelse ezer geçeriz
15 Temmuz 2017 - 17:56

Elibol, alayı da gelse ezer geçeriz

 

Sandıklı Belediyesi eski Başkanı ve iş adamı İsmail Elibol, “Şehitlerimiz namusumuz, gazilerimiz onurumuzdur” diyerek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle açıklama yayınladı.

 

 

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı terör saldırısını 15 Temmuz 2016’da yaşamış bulunmaktayız. Şerefli, asil Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızan FETÖ’cü hainlerin gerçekleştirdiği bu kalkışmayı, halkımız 249 şehit, 2000’in üzerinde gaziyle bedel ödeyerek, püskürtmüştür. Bu hain kalkışmanın ilk saatlerinden itibaren 7’den 77’ye herkes Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” sözünü yerine getirmiş ve FETÖ’cü hainlerin karşısında iman ruhuyla durmuşlardır.

TBMM’yi bombalayan, sivil vatandaşlarımızın üzerine tanklarla, savaş uçaklarıyla saldıran, özel harekat karargahını yerle bir eden zihniyete bu millet bir ders vermiştir. İhanet şebekeleri bu ülkede hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaktır.

Türk Milleti tarihi boyunca her zaman esareti canı pahasına reddetmiştir. Bir gecede ihaneti gördük, bir gece de zaferi gördük. Şehitlerimiz namusumuz, gazilerimiz onurumuzdur.  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Allah birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın, şanlı bayrağımızın altında huzur içinde yaşamayı bizlere ve bizden sonraki nesillere nasip etsin.

 

İSMAİL ELİBOL, "ALAYI DA GELSE, EZER GEÇERİZ!

 

Elibol, "Bu millet tarihinin her döneminde zaman zaman içeriden, birçok zaman da kökü dışarıda olan hain odakların hedefinde olmuştur. Ancak tarih hiçbir zaman bu ihanet şebekelerini değil, büyük Türk Milleti’nin kahramanlıklarını, bu milletin bağrından yetişen Fatih’leri, Yavuz’ları, Kanuni’leri, Alparslan Türkeş'leri, Mustafa Kemal’leri yazmıştır.

15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ terör örgütü bu ülkede iç savaş çıkaracak hain bir kalkışma girişiminde bulunmuş, polis, asker ve sivil olmak üzere 249 evladımız şehit olmuştur. Canlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazi olan kardeşlerimden de Allah razı olsun. Millet, egemenliğini korumak için kahramanca ve fedakarca bir direniş gösterdi.

Bizlere düşen görev ise şehitlerimizin miraslarına sahip çıkmak ve bundan sonraki nesillere emanetleri aktarmaktır. Onun için iç ve dış düşmanlarımıza karşı gecemizi gündüzümüze katarak durmadan çok çalışmamız, çok üretmemiz gerekir" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum