phishing

Eğitim gönüllüleri destek için buluştu

Eğitim gönüllüleri destek için buluştu

Eğitim gönüllüleri destek için buluştu
13 Kasım 2017 - 18:47

Eğitim gönüllüleri

destek için buluştu

 

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim gören öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Dernek yöneticileri ilçede düzenledikleri gecede topladıkları yardımları eğitim gören 763 öğrenciye burs olarak dönüştürüyor

 

FADİME AKAR-Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği “12. Eğitime Katkı Gecesi” Park Ala konferans salonunda düzenlenen bir organizasyon eşliğinde yapıldı. dinarumuthaber.com’un haberine göre; ‘12. Eğitime Katkı Gecesi” Saygı duruşu ve İstiklal Marşının başlayan gecede açılış konuşmasını yapan Dinar Eğitim Gönüllüleri Başkanı Ömer Tombuloğlu, “Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği 12. Yılına başarı ile ulaşmış ve bu süre içinde yaklaşık 2 bin 500 öğrencimize 1.3 milyon tutarında karşılıksız burs vermiştir. Sizlerden aldığımız azim ve kuvvet ile yoluna başarı ile devam etmektedir. Bizler, bu mücadelede mutluluk ve umut tomurcuklarını yeşertmeye çalışıyoruz” dedi.

763 ÖĞRENCİYE BURS VERDİK

AKÜ Devlet Konservatuar öğrencileri tarafından müzik dinletisi ile devam eden gecede gelen misafirler coşkulu anlar yaşadı. Toplamda 763 öğrenciye burs verildiği gecede Dinarlı iş adamı Mehmet Acar her yıl olduğu gibi bu yılda da en çok bursu vererek 180 öğrenciye eğitim yardımında bulundu. Eğitim Gönüllüleri Derneğine 45 Bin TL yardımda bulunarak Dinarlı öğrencilerimize yine büyük destek sağlayan Dinarlı iş adamı Mehmet Acar  eğitimin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

VİCDANIMIZ RAHAT BİR ŞEKİLDE GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ

Geçenin sonunda bir kapanış konuşması yapan Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ömer Tombuloğlu, eğitime desteğin önemine değindi. Tombuloğlu, “Burs toplama faaliyeti başarıyla tamamlanmıştır. Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İnanın vermiş olduğunuz bu katkı payları çok doğru yerlere gidecek ve vicdanen rahat olaraktan bizlerde görevimizi yapmanın gururunu taşıyacağız. Bizleri yalnız bırakmayacağınıza güveniyor, katılım ve desteğiniz için şahsım ve Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği adına teşekkür ediyorum” diye ifade etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum