phishing

DEGDER’den Akdeniz’e teşekkür ziyareti

DEGDER’den Akdeniz’e teşekkür ziyareti

DEGDER’den Akdeniz’e teşekkür ziyareti
19 Kasım 2017 - 16:18

DEGDER’den Akdeniz’e teşekkür ziyareti

 

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği (DEGDER) Akdeniz Tesisler Sahibi Muhammed Akdeniz’e eğitme verdiği destekten ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

 

KURTULUŞ-Geçen hafta sonu Park Ala salonunda eğitime katkı gecesi adı altında bir program düzenlenmiş ve gecede öğrencilere burs imkânları sağlanmıştı. Her yıl olduğu gibi bu yılda da eğitim ve öğretime çok büyük destek veren Dinarlı iş adamı Muhammed Akdeniz, dernek üyeleri tarafından ziyaret edildi. DEGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Tombuloğlu, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Acar, Mehmet Karataş, Oğuz Başkaya ve Fatih Karataş’ın katıldığı ziyaret programında verilen destekten ötürü işadamı Akdeniz’e teşekkür ettiler.

EĞİTİME YARDIM ETMEYE HER ZAMAN HAZIRIZ

DEGDER Başkanı Ömer Tombuloğlu burada yaptığı konuşmasında, öğrencilere burs veren onları her zaman destekleyen değerli iş adamlarımıza verdiği destekten ötürü teşekkür ettiklerini söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Acar ise, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin çok daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmelerini sağlamak adına ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Dinarlı işadamı Muhammed Akdeniz, eğitim öğretim denilince akan suların durduğunu ve öğrencilere her türlü desteği her zaman vereceğini ifade ederek şunları söyledi, “En büyük eksik eğitimsizlik. Dolayısıyla gençlerimizin en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak adına herkes elini taşın altına koymalıdır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum