phishing

Dazkırı'da Şiir Yarışması

Dazkırı'da Şiir Yarışması

Dazkırı'da Şiir Yarışması
25 Mayıs 2017 - 15:47

Dazkırı'da Şiir Yarışması

 

Dazkırı Belediyesi , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve YAZ-AR BİR Derneği tarafından ortaokul öğrencileri ve lise öğrencileri arasında düzenlenen “Her Yönüyle Dazkırı” konulu şiir yazma yarışmamızın ödül töreni Kaymakam Vekili Necdet Uçar, Belediye Başkanı İsmail Taylan, Dazkırı Belediye Meclis Üyesi Levent Diker, Milli Eğitim Müdürü Murat Ceylan, YAZ-AR BİR yönetim kurulu,Dazkırı Gençlik ve Spor Müdürü Uğur Karacoşkun, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

YAZ-AR BİR Genel Sekreteri Sadık Dağdeviren’in sunumunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımızın anlam ve önemini belirtmek üzere YAZ-AR BİR Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hüsamettin Tat konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Mehmet Dağal türküleriyle programa renk kattı. Ali Tuluk, Reyhan Pervanlar Karaalp, Sadık Dağdeviren, Hüsamettin Tat ve Mehmet Dağal’ın şiirlerinin ardından dereceye giren öğrencilerimiz kendi yazmış oldukları şiirlerini okudular.

 

Ortaokul düzeyinde

1. Dilek Erkan

2. Göktuğ Şenbucak

3. Damla Demir

 

Lise düzeyinde

1. Meliha Gümüş

2. Turgay Ünal

3. Fadime Karol olmuştur.

 

Şiirlerinin okunmasının ardından ortaokul düzeyinde dereceye giren öğrencilere Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan ödül ve teşekkür belgelerini takdim etti, lise düzeyinde dereceye giren öğrencilere ise Kaymakam Vekili Necdet Uçar ödül ve hediyelerini takdim etti. Öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından YAZ-AR BİR derneğine teşekkür belgelerini sunan Başkan Taylan aynı zamanda YAZ-AR BİR tarafından şiire önem vererek böyle güzel bir yarışma ve program gerçekleştirdiği için teşekkür belgesi verildi. Şiir yarışmasına desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ceylan’a ve katılımlarından dolayı Kaymakam Vekili Necdet Uçar’a YAZ-AR BİR tarafından teşekkür belgesi verilmesiyle program sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum